• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden στο Πανεπιστήμιο της Zaragoza
Μίλησε στους φοιτητές λίγο πριν το GP της Aragon
Νέα 27/09/2012 - 15:31

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Zaragoza έγιναν μάρτυρες ενός μοναδικού event , που τους έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν με τον αναβάτη της εργοστασιακής Ducati, Nicky Hayden, και τον αρχιμηχανικό του Juan Martinez. Η μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου άνοιξε τις πόρτες της στην Ducati και στον συνεργάτη της, την Shell, σε μια απόπειρα να αποκαλύψει τα μυστικά του κόσμου του MotoGP!

 

Ο ίδιος ο Αμερικανός προσπάθησε να ρίξει περισσότερο φως στα λιγότερο γνωστά – αλλά εξίσου σημαντικά – ζητήματα εξέλιξης, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα οφέλη από τα καύσιμα της Shell V-Power και τα λιπαντικά Shell Advance. Ο Nicky έμεινε ιδιαίτερα έκπληκτος από τις πολλές ερωτήσεις των φοιτητών και από το ένθερμο ενδιαφέρον τους! «Ήταν μια φανταστική εμπειρία, διότι κάποια από τα πρόσωπα μπροστά μου ίσως βρεθούν στο γκαράζ της ομάδας στο μέλλον. Άλλωστε περνάμε αρκετό χρόνο μαζί, όλο τον χρόνο, και είναι απολύτως σημαντικό να υπάρχει συνεχής και ειλικρινής επικοινωνία ανάμεσά μας, διότι στο κάτω-κάτω είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας!»

 

O Martinez δήλωσε από την πλευρά του: «Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να συναντήσω κάποιους από τους μελλοντικούς μηχανικούς του MotoGP. Οι ερωτήσεις που έγιναν εδώ, είχαν τελείως διαφορετική προσέγγιση από την δική μου. Αυτό σε κάνει να κοιτάς τις δικές σου εμπειρίες από διαφορετική σκοπιά, κάτι που είναι εξαιρετικά ωφέλιμο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Είναι ανοιχτά τα πάντα!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Οι αριθμοί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα