• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2, ΕΔ1: Iannone στο βρεγμένο!
Η σφοδρή βροχή απέτρεψε τους καλούς χρόνους
Νέα 28/09/2012 - 14:27

Καθώς η σφοδρή βροχή δυσκόλευε τις προσπάθειες των αναβατών της Moto2, ήταν ο Iannone αυτός που τα κατάφερε περίφημα στις συνθήκες αυτές, αφήνοντας πίσω του τόσο τον Gino Rea, όσο και τον Thomas Luthi!

 

Το 2.07.981 του Iannone – στον τελευταίο του γύρο – ήταν αρκετό για να του δώσει την πρωτιά, με διαφορά πάνω από 4/10 από τον δεύτερο Rea, με τον Luthi να φιγουράρει στην 3η θέση με διαφορά 0.770 από τον πρώτο.

 

Η διαδικασία ξεκίνησε σε περίεργες συνθήκες, με την πίστα να μην είναι τελείως βρεγμένη αλλά ούτε και στεγνή, αλλά γρήγορα αυτό άλλαξε με την δυνατή βροχή να επισκιάζει τα πάντα για τα 45 λεπτά που κράτησαν τα πρώτα ελεύθερα. Ο Espargaro πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης, αλλά ο γύρος του ακυρώθηκε επειδή έκοψε δρόμο! Στο τέλος, δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την 17η θέση, με τους De Angelis και Zarco να καταφέρνουν να πλασάρονται μέσα στην πεντάδα.

 

Οι Simon, Marquez, Simeon, West και Cortiο λοκλήρωσαν τους πρώτους δέκα αναβάτες! Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3, ΕΔ2: Oliveira και πάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ1: Hayden & Rossi στη βρεγμένη πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα