• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3, ΕΔ2: Oliveira και πάλι!
Η βροχή συνεχίζεται, στην 27η θέση ο Σίσσης
Νέα 28/09/2012 - 15:40

Με την βροχή να κάνει – και πάλι – αισθητή την παρουσία της στην Aragon, ήταν ο Oliveira αυτός που επανέλαβε το πρωινό του κατόρθωμα, φιγουράροντας στην πρώτη θέση της λίστας, μπροστά από τους Danny Kent και Zulfahmi Khairuddin.

 

Το χρονόμετρο, για τον Πορτογάλο, σταμάτησε στα 2.16.726, αφήνοντας στην δεύτερη θέση έναν Kent, ο οποίος συνέχισε την δυνατή του παρουσία στην ισπανική πίστα, όντας ο 5ος καλύτερος το πρωί. Εξαιρετικός στο βρεγμένο και ο Khairuddin, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση, με διαφορά λίγο κάτω από 3/10 από τον πρώτο.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Sandro Cortese, πλασαρίστηκε – όπως και το πρωί – στην 4η θέση, με τον Iwema να καταφέρνει να φέρνει την μοτοσυκλέτα του στην 5η, κάνοντας μια καταπληκτική εμφάνιση στο βρεγμένο! Ο Salom ήταν 6ος, μένοντας όμως λίγο πάνω από 8/10 μακριά από τον Oliveira.

 

Ο Niklas Ajo κάνει γνωστές τις διαθέσεις του γι’ αυτό το Σ/Κ, παίρνοντας την 7η θέση, αφήνοντας πίσω του ένα από τα φαβορί αυτό το Σ/Κ, τον Jonas Folger. Ο Binder κατάφερε να πλασαριστεί ένατος, με τον Amato να κλείνει την δεκάδα. Ο συνδυασμός της δύσκολης ισπανικής πίστας και του καιρού, δυσκολεύει τον Θανάση Σίσση, o οποίος αν και μείωσε την διαφορά του από τον πρώτο στα σχεδόν 4 δευτερόλεπτα, εν τούτοις χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη στο set-up για να παρουσιαστεί καλύτερος αύριο. Ο νεαρός έπεσε στην 27η θέση το απόγευμα. Απογοητευτικός για τα δεδομένα του ήταν ο Vinales, ο οποίος ολοκλήρωσε στην 13η θέση!

 

Αναλυτικά η κατάταξη των αναβατών της Moto3 στα δεύτερα ελεύθερα, στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ2: Spies & Pedrosa στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2, ΕΔ1: Iannone στο βρεγμένο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα