• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ2: Spies & Pedrosa στο βρεγμένο
Έμεινε πίσω ο Rossi
Νέα 28/09/2012 - 16:41

O Ben Spies με την εργοστασιακή Yamaha M1 έγραψαν τον καλύτερο χρόνο στη βρεγμένη Aragon, όπου οι χρόνοι συνεχώς βελτιωνόταν σε όλη τη διάρκεια των 45' λεπτών των Ελεύθερων Δοκιμών 2. 

Ο Αμερικανός είχε εμπιστοσύνη στα λάστιχά του και οδήγησε άψογα στη βροχή.

Ο Dani Pedrosa με την Honda RC213V ήταν και αυτός πολύ γρήγορος προς το τέλος των δοκιμών και τελικά έμεινε μόλις 66 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω, για να κερδίσει την πρώτη μάχη από τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo, που με την άλλη εργοστασιακή Μ1 έμεινε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του.

O Pedrosa στον τελευταίο του γύρο έγραψε 330.5 χλμ/ώρα στην “παγίδα” τελικής ταχύτητας της πίστας, κάνοντας έτσι νεό ρεκόρ στον τομέα αυτό, παρά τη βροχή. Φυσικά το ρεκόρ αυτό αναμένεται εύκολα να ξεπεραστεί στο στεγνό.

Ο Nicky Hayden με την Ducati GP12 EVO, με το νέο πλαίσιο και το ακόμη πιο νέο ψαλίδι (τα οποία οδήγησε για πρώτη φορά), είναι ο 4ος οδηγός που κατέβηκε το φράγμα του 2'01'' και έδειξε για άλλη μια φορά ότι η Ιταλική μοτοσυκλέτα τα πάει θαυμάσια στο βρεγμένο. Κάτι που δεν επιβεβαίωσε ο ομόσταυλός του Valentino Rossi, που έμεινε πολύ πίσω, με 2.2'' διαφορά από την κορυφή, αλλά σίγουρα έχει να δώσει περισσότερα, αν οι συνθήκες μείνουν έτσι τις επόμενες μέρες, κάτι που η μετεωρολογική υπηρεσία λέει ότι δεν θα συμβεί. Ο Andrea Dovizioso κέρδισε τη μάχη των δορυφορικών οδηγών, με την 5η θέση, μπροστά από τον Stefan Bradl, που στο ξεκίνημα των ΕΔ2, ήταν για πολλούς γύρους πρώτος, εντυπωσιάζοντας με την οδήγησή του.

Ο Cal Crutchlow πήρε την 7η θέση, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Abraham & Bautista.

O Randy de Puniet και πάλι εντυπωσίασε με τον πρώτο χρόνο ανάμεσα στις CRT, αλλά με διαφορά μικρή από τις πρωτότυπες που είναι μπροστά του.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3, ΕΔ2: Oliveira και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα