• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Zarco!
Πολλές πτώσεις στην βρεγμένη πίστα!
Νέα 28/09/2012 - 18:07

Ο Γάλλος αναβάτης, Johann Zarco, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την φήμη του στο βρεγμένο, καταφέρνοντας να σημειώσει τον πιο γρήγορο χρόνο σήμερα το απόγευμα, με 2.07.844, παρά το γεγονός ότι έπεσε προς το τέλος, στην προσπάθειά του να κατεβάσει κι άλλο τον χρόνο του! Λίγο κάτω από 3/10 πίσω του ήταν ο De Angelis, αλλά ήταν και ο πρώτος που έπεσε στην απογευματινή διαδικασία!

 

Η ομάδα του έκανε καλή δουλειά στο να επισκευάσει την μοτοσυκλέτα του και κατάφερε να ξαναβγεί στην πίστα για τα τελευταία 8 λεπτά. Ελάχιστα πίσω ήταν ο Luthi, ο οποίος για μια ακόμη φορά οδήγησε εξαιρετικά στις δύσκολες συνθήκες της Aragon. Παράλληλα, o Gino Rea απέδειξε ότι πρέπει όλοι να τον υπολογίζουν στο βρεγμένο, παίρνοντας την 4η θέση, μπροστά από τον Corti. Ο Iannone έφερε την μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση, 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω! Ο Julian Simon τερμάτισε στην 7η θέση, με τον Simeon να είναι όγδοος και να πέφτει μάλιστα 2 φορές το απόγευμα!

 

Άνετος όπως πάντα στο βρεγμένο ο West, κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στην δεκάδα, τερματίζοντας στην 9η θέση, με τον Schrotter να ολοκληρώνει τους πρώτους δέκα. Ο Granado είχε ένα σφοδρό highside στην αρχή των ΕΔ2, με τους Kallio και Marquez επίσης να παίρνουν μια «γεύση» της ασφάλτου. Ο τελευταίος ολοκλήρωσε στην 13η θέση, με τον μεγάλο του αντίπαλο - Espargaro - να βρίσκεται στην 11η θέση και να δηλώνει εκνευρισμένος στο τέλος, διότι στην προσπάθειά του για καλύτερο χρόνο, συνάντησε πολύ κίνηση!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Κάναμε καλή αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ2: Spies & Pedrosa στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα