• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Κάναμε καλή αρχή!
Ελπίζω σε πιο στεγνή πίστα πριν τον αγώνα
Νέα 28/09/2012 - 18:48

Ο καιρός στην πίστα της Aragon ήταν ο πρωταγωνιστής και στα πρώτα ελεύθερα ο Dovizioso έμεινε κλεισμένος στο γκαράζ του μαζί με τον ομόσταυλό του. Ο Ιταλός οδηγός, ο οποίος του χρόνου θα πάρει θέση στην σέλα της εργοστασιακής Desmosedici, κατάφερε το απόγευμα να είναι ο ταχύτερος δορυφορικός αναβάτης και να κλείσει την ημέρα στην 5η θέση και 1.1 δευτ. πίσω από την κορυφή!

 

«Είμαι χαρούμενος με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, διότι δε υπάρχουν προφανή προβλήματα που πρέπει να επιδιορθώσουμε, αν και θα ήθελα να βελτιωθούμε όσον αφορά στην πρόσφυση του πίσω μέρους», σχολίασε εμφανώς ικανοποιημένος ο Ιταλός οδηγός. «Η μοτοσυκλέτα αντέδρασε όπως περίμενα, έτσι είμαι σίγουρος ότι έχω περιθώριο βελτίωσης. Είμαι κοντά στην κορυφή και κάναμε μια καλή αρχή για το Σ/Κ!»

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον καιρό, τονίζοντας ότι ελπίζει να έχει χρόνο στο στεγνό, πριν την ημέρα του αγώνα! «Το μόνο που ελπίζω για την συνέχεια, είναι λίγος χρόνος στο στεγνό πριν τον αγώνα. Δεν θέλω να πάμε στον αγώνα χωρίς χρόνο στο στεγνό, διότι δεν θα έχω καιρό να προετοιμαστώ για το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Έτσι, ελπίζω ό,τι συνθήκες έχουμε αύριο, να έχουμε και την Κυριακή».

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ισπανία στις 50 νίκες

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2 ΕΔ2: Ταχύτερος ο Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα