• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βαλένθια Moto3: 1ος ο Faubel στις ΕΔ3
Δυνατές μάχες, στην 11η θέση ο Σίσσης!
Νέα 10/11/2012 - 12:03

Τη δεύτερη ημέρα του τελευταίου GP της χρονιάς, σε μια πίστα που στέγνωνε και με τον ήλιο να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του, ήταν ο Hector Faubel εκείνος που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο Ισπανός, ο οποίος αντικαθιστά τον Moncayo αυτό το Σ/Κ, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1.51.521 – στον τελευταίο του γύρο και όταν μέχρι τότε ήταν 15ος στη λίστα – αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Vinales και στην 3η τον Jack Miller.

 

Οι μάχες με το χρονόμετρο ήταν δυνατές, με τους πρώτους 15 αναβάτες να είναι εντός δευτερολέπτου από τον πρώτο! Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Salom και Kent, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sandro Cortese, να βρίσκεται πολύ πίσω, στην 20η θέση! Οι συνθήκες πίστας – παρά την ηλιοφάνεια – ήταν μεικτές, με τη βροχή να πέφτει σχεδόν όλη νύχτα. Σε αυτές τις συνθήκες δεν έλειψαν οι πτώσεις, με τους Oliveira και Finsterbusch να συγκρούονται, ενώ έπεσε και ο Rossi.

 

Ο Θανάσης, με ανεβασμένη ψυχολογία και σιγουριά από το γεγονός ότι και του χρόνου θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα, κατάφερε να βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις που του επέτρεψαν να ρίξει κι άλλο τον χρόνο του (1.52.288) και να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή στο 0,767 του δευτ.! Ο νεαρός Ελληνοαυστραλός δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει κάτι καλό στις απογευματινές κατατακτήριες, ώστε να είναι σε θέση να μας κάνει και πάλι υπερήφανους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ3: O Pedrosa πολύ δυνατός

« Προηγούμενο άρθρο

Γρήγορος και με καλή αίσθηση ο Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα