• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ3: O Pedrosa πολύ δυνατός
Ουσιαστικά μόνο 10' δοκιμών με σλικ έγιναν
Νέα 10/11/2012 - 13:20

Η πίστα της Valencia, παρά τον ήλιο που είχε βγει λίγο νωρίτερα, είχε κρατήσει πολύ υγρασία από την νυχτερινή βροχή. Έτσι αρχικά αρκετοί οδηγοί έκαναν λίγους γύρους με τα βρόχινα λάστιχα, τα οποία όμως καταστρεφόταν από τα σημεία της πίστας που είχαν στεγνώσει. 

Τελικά 10' λεπτά πριν το τέλος των 45λεπτων Ελεύθερων Δοκιμών 2, η πίστα στέγνωσε αρκετά ώστε τα σλικ ελαστικά να μπορούν να αποδώσουν καλά.

Ο Dani Pedrosa είχε πολλά κέφια - είχε μπει δυνατά και με τα βρόχινα λάστιχα στο ξεκίνημα των ΕΔ3 - και συνεχώς κατέβαζε χρόνο, για να σταματήσει το χρονόμετρο στον τελευταίο γύρο στο 1:33.033, σπάζοντας συγχρόνως το ρεκόρ τελικής ταχύτητας με 322.3χλμ/ώρα!

Ο Andrea Dovizioso στο δικό του τελευταίο γύρο είναι 0.608 του δευτερολέπτου πίσω του και ελάχιστα μπροστά από τον ομόσταυλό του Cal Crutchlow που δεν έκανε καθόλου γύρους με τα βρόχινα λάστιχα, αλλά 5 καλούς με τα σλικ.

Ο Stefan Bradl έδειξε και πάλι καλός με την δορυφορική του Honda και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον κεφάτο Nicky Hayden που έμεινε 1.230 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή.

Ο Jorge Lorenzo και αυτός με κέφι, λόγω των πολλών οπαδών του στην πίστα, πήρε την 6η θέση. Bautista, De Puniet, Stoner & Pirro συμπλήρωσαν τη δεκάδα, ενώ ο Valentino Rossi είναι στην 11η θέση, πολύ πίσω από τους πρώτους.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε στο συνοδευτικό αρχείο, τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλένθια Moto2, ΕΔ3: Έλαμψε ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto3: 1ος ο Faubel στις ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα