• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βαλένθια Moto3: Η pole στον Folger!
Ακολούθησαν Oliveira-Salom, 19ος ο Σίσσης
Νέα 10/11/2012 - 16:03

Οι βελτιωμένες καιρικές συνθήκες και το πείσμα των αναβατών να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, στην αυριανή γραμμή εκκίνησης, είχαν ως αποτέλεσμα να έχουμε ενδιαφέρουσες κατατακτήριες δοκιμές, σήμερα το απόγευμα στην πίστα της Ισπανίας, με τους οδηγούς της μικρής κατηγορίας να κατεβάζουν πολύ τους χρόνους τους!

 

Έχοντας μπροστά τους τις καλύτερες καιρικές συνθήκες – μέχρι στιγμής – αυτού του Σ/Κ, οι αναβάτες το εκμεταλλεύτηκαν δεόντως, με τον Jonas Folger όμως να είναι αυτός που άρπαξε τη δεύτερή του pole position για φέτος, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.41.263. Οι μάχες έδιναν και έπαιρναν, με χαρακτηριστικό το ότι οι έξι πρώτοι είχαν διαφορά μεταξύ τους λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο! Στην πρώτη σειρά, μαζί με τον Γερμανό, θα πάρουν θέση και οι Oliveira-Salom, με τον τελευταίο να δείχνει έτοιμος να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sandro Cortese, έμεινε 0.243 πίσω από τον πρώτο και θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά της αυριανής γραμμής εκκίνησης, ενώ λίγο πιο πίσω θα βρίσκεται ο έτερος διεκδικητής της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα, Maverick Vinales. Πιο πίσω ακόμα ένας Ισπανός, ο Vazquez, με τους Kent, Antonelli και Rossi να διαμορφώνουν την 3η σειρά του grid. Ο Tonucci ξεκινά 10ος, με τους Fenati και Marquez – τον μικρό αδερφό του Marc – να παίρνουν θέση δίπλα του.

 

Ο Θανάσης ήταν αρκετά πίσω σε όλη τη διάρκεια της απογευματινής διαδικασίας, με τον Ελληνοαυστραλό αναβάτη να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις ρυθμίσεις στο στεγνό και να μην καταφέρνει να επαναλάβει την πολύ καλή του παρουσία από το πρωί. Στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να μπει στην εικοσάδα, σημειώνοντας τον 19ο καλύτερο χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι για μια ακόμη φορά θα ξεκινήσει πολύ πίσω σε έναν αγώνα… η διαφορά του από την κορυφή στο 1.5 δευτερόλεπτο.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: O Pedrosa στην pole, με ρεκόρ

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto2, ΕΔ3: Έλαμψε ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα