• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: O Pedrosa στην pole, με ρεκόρ
Απίστευτη οδήγηση από τον Ισπανό της Honda
Νέα 10/11/2012 - 17:24

Ο Dani Pedrosa έδειξε από το πρωί ότι το έχει στην Valencia! Πολυνίκης με 5 νίκες σε αυτήν την πίστα, οδήγησε εκπληκτικά, ειδικά στο πρώτο και το τελευταίο κομμάτι της πίστας, που περιλαμβάνει το ανέβασμα ταχυτήτων και την τελική ταχύτητα, αλλά και τη φοβερή τελευταία δύσκολη στροφή της πίστας, για να πετύχει νέο απόλυτο ρεκόρ – στην φρεσκο-ασφαλτοστρωμένη πίστα – με χρόνο 1:30.844. Κατέβασε αρκετά το ρεκόρ που είχε από το 2006 ο Valentino Rossi με την Yamaha και τα λάστιχα του ενός γύρου της Michelin. 

O Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να απαντήσει στον συμπατριώτη του και έτσι η Yamaha του έμεινε 0.351 του δευτερολέπτου πίσω, διαφορά που είναι μεγάλη, για μια μικρή πίστα μήκους 4,005μ. Η διαφορά τους σε τελική ταχύτητα είναι 5χλμ/ώρα, επίσης αρκετή, ώστε να χρήζει τον οδηγό της Honda φαβορί για την 7η του νίκη.

Ο ομόσταυλός του Dani, o Casey Stoner - που του αρέσει αυτή η πίστα - δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του σημεία και έμεινε στην 3η θέση, δηλώνοντας ότι αυτό είναι απογοητευτικό για τον ίδιο!

Ο Cal Crutchlow και πάλι ήταν πολύ δυνατός και βρίσκεται στην 4η θέση, με τους Bradl & Dovizioso δίπλα του, στη 2η σειρά της εκκίνησης.

Ο Nicky Hayden ήταν ο πιο εντυπωσιακός οδηγός στο ντριφτάρισμα στην τελευταία στροφή, αλλά η διαφορά του από την κορυφή είναι στα 1.659 δευτερόλεπτα.

O Alvaro Bautista ξεκινάει δίπλα στον Αμερικανό στην 3η σειρά, την οποία συμπληρώνει ο Hector Barbera.

O Valentino Rossi ήταν και πάλι απογοητευτικός, με διαφορά 2'' από τον πρώτο και πίσω από την Aprilia ART του Aleix Espargaro!

O Hector Barbera και η Ducati του, σημείωσαν την υψηλότερη τελική ταχύτητα, που έιναι και νέο ρεκόρ, με 327χλμ/ώρα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε στο συνοδευτικό αρχείο, τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλένθια Moto2: Πήρε την pole o Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto3: Η pole στον Folger!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα