• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο Dani είναι πολύ δυνατός!
Θα είναι αμφίρροπος ο αυριανός αγώνας
Νέα 10/11/2012 - 19:01

Ο Jorge Lorenzo, ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Yamaha, κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση, στα απογευματινά χρονομετρημένα στην πίστα της Βαλένθια, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει τον εκπληκτικό Pedrosa, την ανωτερότητα του οποίου αναγνώρισε στις επίσημες δηλώσεις του.

 

Ο Jorge ήταν σε καλή κατάσταση μπροστά στους συμπατριώτες του, όντας σε όλο το διάστημα μέσα στην πρώτη τριάδα, ενώ έδειχνε ικανός και για την pole, την οποία έχασε από τον εντυπωσιακό Dani, στα τελευταία λεπτά. Πάντως, ο άσος της Yamaha δείχνει να αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του, προειδοποιώντας ότι ο αυριανός αγώνας μόνο εύκολος δεν θα είναι για την Honda του συμπατριώτη του!


«Όλα δείχνουν ότι θα είναι ένας αμφίρροπος αγώνας αύριο. Ο Dani είναι πολύ δυνατός εδώ, όχι μόνο στο στεγνό αλλά και στο βρεγμένο, και απ’ ότι φαίνεται θα αγωνιστούμε με βροχή αύριο», σχολίασε ο Jorge και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Έβαλα τα δυνατά μου για την pole position, με το τελευταίο μου πίσω ελαστικό, αλλά δεν περίμενα έναν τέτοιο χρόνο από τον Dani. Όπως και να ‘χει, η δεύτερη θέση είναι καλή και το σημαντικό είναι ο αγώνας. Ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά αύριο»

 

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πλησίασα σχεδόν το τέλειο!

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto2: Πήρε την pole o Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα