• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πλησίασα σχεδόν το τέλειο!
Εξαιρετικά χαρούμενος ο pole-man
Νέα 10/11/2012 - 19:40

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, παραδοσιακά στην πίστα της Βαλένθια, θα έχει τον Dani Pedrosa να ξεκινά από την pole position, μετά την πολύ ωραία εμφάνισή του στις απογευματινές κατατακτήριες. Η σημερινή pole είναι η 5η για τον Ισπανό άσο, ο οποίος – μαζί με τον Lorenzo – μετρά έξι νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα και θα θέλει να τις κάνει εφτά στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Dani, ο βασιλιάς της Βαλένθια – μιας και είναι ο μοναδικός αναβάτης που έχει κερδίσει εκεί και στις τρεις κατηγορίες του Πρωταθλήματος – κατάφερε στα τελευταία λεπτά να κάνει ένα «σχεδόν τέλειο» γύρο, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, αναγκάζοντας τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να περιοριστεί στη δεύτερη θέση, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν περίμενε να κάνει ένα τέτοιο χρόνο ο Pedrosa. Συν τοις άλλοις, ο Dani κατέρριψε και το απόλυτο ρεκόρ πίστας που κατείχε ο Rossi, από το 2006!

 

«Ήταν σχεδόν ένας τέλειος γύρος και έδωσα το 100% γιατί ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να βελτιωθώ στη συνέχεια καθώς τα ελαστικά – που ήταν καλά στον πρώτο γύρο – άρχισαν να φθείρονται σοβαρά», ξεκίνησε να λέει ο Pedrosa «Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position και το ρεκόρ που έκανα, διότι το προηγούμενο του Rossi είχε γίνει με ελαστικά κατατακτηρίων. Είχαμε μόλις μια διαδικασία για να δοκιμάσουμε τη νέα άσφαλτο και συνειδητοποιώ ότι το επίπεδο πρόσφυσης είναι βελτιωμένο, αλλά τα ελαστικά φθείρονται αρκετά γρήγορα. Πρέπει να αποφασίσουμε για τα ελαστικά αύριο, διότι σήμερα χρησιμοποιήσαμε μόνο τη μαλακή γόμα. Όλα εξαρτώνται από τον καιρό και αν βρέξει, θα πρέπει να εφαρμόσουμε ό,τι μάθαμε από χτες. Θέλω πραγματικά να κερδίσω και να ολοκληρώσω τη χρονιά με έναν καλό αγώνα».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Στην πρώτη σειρά ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Dani είναι πολύ δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα