• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: το comeback του Πρωταθλητή
Εξέπληξα κι εμένα τον ίδιο σήμερα!
Νέα 12/11/2012 - 16:46

Ο Τίτλος της Moto2 είχε ήδη αποφασιστεί από την Αυστραλία, ωστόσο ο Marquez είχε ακόμα έναν αξιομνημόνευτο αγώνα χτες στην πίστα της Βαλένθια. Παρά το ότι ξεκίνησε τελευταίος στη γραμμή εκκίνησης, ο αναβάτης της Repsol απέδωσε πραγματικά εξωπραγματικά – μπροστά στους συμπατριώτες του – περνώντας διαδοχικά τους αντιπάλους του για να καταφέρει να πάρει μια διθυραμβική νίκη!

 

Ο νεαρός Ισπανός έγραψε με χρυσά γράμματα – στα 19 του μόλις χρόνια – το όνομά του στην ιστορία του αθλήματος, κάνοντας ένα επικό comeback στην πίστα Ricardo Tormo, διατηρώντας έναν φοβερό ρυθμό που τον είδε να φτάνει τον πρωτοπόρο Simon και να προσπερνά τον συμπατριώτη του, με δυο ακόμα γύρους να απομένουν για το τέλος! Ένας ονειρικός αγώνας για τον Marquez, που έκλεισε το κεφάλαιο “Moto2” με εξαιρετικό τρόπο, όντας έτοιμος για τη νέα του περιπέτεια, στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας…

 

«Εξέπληξα και τον εαυτό μου σήμερα, διότι όταν είδα ότι έβρεχε στο γύρο προθέρμανσης, είχα αμφιβολίες», τόνισε ο Marquez «Ωστόσο στον αγώνα έκανα το τέλειο ξεκίνημα και πέρασα πολλούς στις πρώτες δυο στροφές. Αίφνης βρέθηκα να παλεύω με τους Aegerter, Rea και Zarco. Όταν τους πέρασα πήγα πιο γρήγορα, αλλά δεν ήθελα να κάνω το παραμικρό λάθος»

 

«Προσπαθούσα να πιέσω στο όριο σε κάθε γύρο, σαν να ήταν πολύ μακριά μου οι αναβάτες μπροστά, ενώ ήξερα ότι ήμουν τρίτος! Αν παιζόταν ο Τϊτλος θα έκοβα, αλλά ήθελα να δω αν θα ήμουν τυχερός κι έτσι συνέχιζα να πιέζω. Ήταν ένας καλός αγώνας και χαίρομαι που μοιράστηκα το βάθρο με τους Simonκαι Terol. Δούλεψαν σκληρά όλη τη σεζόν και το άξιζαν!»

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi ξανά στη σέλα της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Λάθος στρατηγική για Dovizioso

Χορηγοί