• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi ξανά στη σέλα της Yamaha
Οι πρώτες φωτογραφίες!
Νέα 12/11/2012 - 20:27

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Χθες το απόγευμα μετά τον αγώνα συναντήσαμε την Λίντα, τη νέα "αρραβωνιαστικιά" του Valentino Rossi, την ώρα που έφευγε από το μεγάλο φορτηγό της Ducati, μαζεύοντας τα τελευταία πράγματα του Vale. Μας μίλησε για το αυτοκίνητο με τα χρώματα του “καλού” της, που είχε δει στο Misano και έστειλε χαιρετισμούς στον Κώστα Μπίντζο!

Λίγο αργότερα ο οδηγός που τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε σε αυτό το φορτηγό ήρθε κοντά μας. Ήταν πολύ ήρεμος και μιλήσαμε για τον #1 οπαδό του και όχι για το τέλος της συνεργασίας του με την Ιταλική εταιρία!

Μετά πήγε και χαιρέτησε όλους τους ανθρώπους της Ducati.

 

O Valentino σήμερα το πρωί μπήκε για πρώτη φορά – μετά από δύο χρόνια – στο γκαράζ της νέας του (και παλιάς του) ομάδας και φυσικά δεν γινόταν να μπούμε μέσα και εμείς. Όμως λίγο νωρίτερα τον είδαμε πάνω σε μια Yamaha! Όχι στην αγωνιστική του, που θα οδηγήσει αύριο το πρωί, αλλά ένα σκούτερ, που το οδηγούσε η Λίντα και εκείνος ήταν στη θέση του συνεπιβάτη!

Αύριο θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ από την πρώτη μέρα του στη σέλα της αγωνιστικής, ενώ σε αναζήτηση καλύτερου καιρού για το τεστ, μάλλον η ομάδα θα φύγει από την Βαλένθια για να πάει στην πίστα της Άραγκον, 250χλμ βορειότερα, όπου όμως αναμένεται καλύτερος καιρός!

Συντονιστείτε αύριο στο motograndprix.gr για τα νέα από πρώτο χέρι!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia test Moto2: Espargaro 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: το comeback του Πρωταθλητή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα