• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα φύγω σε 4-5 χρόνια!
Δεν με φοβίζει ο εσωτερικός ανταγωνισμός!
Νέα 13/11/2012 - 10:36

Ο Biaggi αποσύρθηκε στα 41, ο Bayliss στα 40, όπως και ο Capirossi, ο Valentino συνεχίζει να αγωνίζεται και έχει φτάσει στα 33… άλλοι αναβάτες θέλουν να συνεχίσουν, αλλά δεν μπορούν εξαιτίας τραυματισμών και άλλοι, η νεότερη γενιά αναβατών – ίσως η πρόωρη αποχώρηση του Stoner να έχει παίξει το ρόλο της – θέλει να φύγει νωρίς από το άθλημα για να χαρούν το υπόλοιπο της ζωής τους.

 

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Riders Magazine, ο Lorenzo αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για άλλα 4 ή 5 χρόνια, προτού αποσυρθεί: «Δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για πολύ ακόμα. Νομίζω θα κάνω άλλες 4, το πολύ 5 σεζόν ακόμα. Μετά θα ηρεμήσω… θα ταξιδεύω… θα αγωνίζομαι με αυτοκίνητα…» Στη συνέχεια ο Lorenzo μίλησε για τον εαυτό του και πως κόπιασε για να γίνει καλύτερος: «Ξέρω ότι για να φτάσω εδώ έπρεπε να μάθω, να μάθω και να… μάθω! Τα Πρωταθλήματα κερδίζονται με σταθερότητα και με το ανεβαίνεις στο βάθρο συχνά, όχι με νίκες και πολλές πτώσεις… Είμαι αδύναμος στο ξεκίνημα, στο βρεγμένο και στα φρένα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις. Αν δεν το γνωρίζεις αυτό, δεν μπορείς να πας μπροστά…»

 

Η επιστροφή του Rossi στη Yamaha δεν δείχνει να ανησυχεί τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος δήλωσε: «Ο Valentino είναι ένας εξαιρετικός αναβάτης, αλλά δεν με φοβίζει ο εσωτερικός ανταγωνισμός. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να τον έχω στο γκαράζ… μετά από πολλά χρόνια στη κορυφή, θέλει να δει αν είναι τόσο γρήγορος όσο ήταν πριν δυο χρόνια»

 

Επόμενο άρθρο »

Νέος χορηγός για τον Gresini!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha στην Aragon;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα