• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος χορηγός για τον Gresini!
GO & FUN GREEN ENERGY
Νέα 13/11/2012 - 11:22

Μόλις προχτές, γράφαμε για το διαζύγιο San Carlo και Gresini, μετά από μια συνεργασία εφτά χρόνων, και η ομάδα του Fausto αποκάλυψε κιόλας ποιος θα είναι ο επόμενος χορηγός της για τα επόμενα τρία χρόνια: η Go & Fun Green Energy! Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

 

«Η GO & FUN GREEN ENERGY θα είναι ο κύριος χορηγός της Honda Gresini, στο MotoGP και στη Moto3, για τα επόμενα 3 χρόνια. Το 100% φυσικό ενεργειακό ποτό, θα προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για τις προσπάθειες της ομάδας  εντός πίστας. Παράλληλα, η φιλοσοφία μας εταιρείας όπως η GO & FUN GREEN ENERGY, ταιριάζει απόλυτα με την αντίστοιχη της Honda Gresini, η οποία επιδιώκει τη διαρκή επιτυχία στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ προσπαθεί να αναδείξει νέα ταλέντα»

 

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνω το χορηγό μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Bruno Bollini έχει μεγάλο πάθος για το άθλημα και έχει την ίδια προσέγγιση στη ζωή και στην εργασία, όπως κι εγώ! Είμαστε σίγουροι ότι η GO & FUN GREEN ENERGY θα δώσει στην ομάδα μας μια φυσική ώθηση στο μέλλον. Είμαστε στα πρόθυρα μιας συναρπαστικής νέας εποχής στο MotoGP και στη Moto3, έτσι το να έχουμε ένα νέο συνεργάτη που πιστεύει σ’ εμάς, το θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό!», τόνισε ο Fausto Gresini.

 

Τέλος, ο Bruno Bollini υπογράμμισε: «Είναι προσωπική, αλλά και επαγγελματική υπερηφάνεια για εμένα, να συνεργάζομαι με την Honda Gresini. Ο σχεδιασμός μας, για τον οποίο δουλεύουμε με μεγάλη αποφασιστικότητα, είναι μέρος ενός ευρύτερου πλάνου να δυναμώσουμε την παρουσία της Erba Vita στο χώρο του αθλητισμού. Με αυτό κατά νου, δημιουργήσαμε το Go & Fun Green Energy Drink και μια σειρά προϊόντων ειδικά για την αθλητική αγορά. To Go&Fun είναι συνώνυμο του δυναμισμού, της διασκέδασης, της ποιότητας, της πρωτοπορίας και της φυσικής δύναμης, στοιχεία που από κοινού μοιραζόμαστε με αυτή τη σπουδαία ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η επιτυχία που γιορτάζουμε σήμερα, είναι ο προάγγελος πολλών που θα ακολουθήσουν!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovi συναντά την Ducati D16!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα φύγω σε 4-5 χρόνια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα