• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi συναντά την Ducati D16!
H πρώτη παρουσία του Ιταλού στο γκαράζ της ομάδας
Νέα 13/11/2012 - 11:39

Ο Andrea Dovizioso θα προσπαθήσει για τα επόμενα δυο χρόνια να αλλάξει τις τύχες της Desmosedici και να μετατρέψει την Ιταλίδα σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικεί βάθρο σε κάθε αγώνα, όπως είχε καταφέρει να κάνει ο μεγάλος απών από το grid του 2013, Casey Stoner.

 

Ο Dovi έχει περάσει όλη την καριέρα του πάνω σε Γιαπωνέζικες μοτοσυκλέτες, με το σημερινό ντεμπούτο του στην Ιταλίδα να συγκεντρώνει πολλά βλέμματα, καθώς δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα το συγκρίνουν με το αντίστοιχο του Vale, αλλά και με τους χρόνους που είχε το δίδυμο της Ducati (Rossi-Hayden) αυτό το Σ/Κ. Πάντως ο Dovi έχει ήδη τονίσει ότι δεν θα κοιτάξει τους χρόνους του, μιας και η δουλειά που τον περιμένει είναι τεράστια, πάντοτε με την συμπαράσταση της Audi, η οποία υποσχέθηκε να του παρέχει ό, τι ζητήσει.

 

Απολαύστε τις πρώτες εικόνες του Dovi με τη νέα του μοτοσυκλέτα, ενώ την Τετάρτη αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέντευξη Τύπου του Preziosi όπου ίσως αποκαλυφθούν πολλά για το μέλλον του και τις ενδεχόμενες αλλαγές στην εταιρεία του Borgo Panigale.

 

Επόμενο άρθρο »

Το #46 επιστρέφει στη Yamaha M1!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος χορηγός για τον Gresini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα