• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο για Dovi στη Ducati
Πολύ ευχαριστημένος με το set-up στο βρεγμένο!
Νέα 14/11/2012 - 10:29

Αν και τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Valentino Rossi, με μεγάλο ενδιαφέρον περιμέναμε και το ντεμπούτο του Dovizioso στην “δύστροπη” Ιταλίδα. Ο Andrea, ο οποίος έφυγε από τη δορυφορική Yamaha για την εργοστασιακή Desmosedici, ολοκλήρωσε 41 γύρους στο χτεσινό τεστ, με ταχύτερο χρόνο του στο 1.39.868, στα πρώτα λεπτά πριν η βροχή καταστρέψει τα σχέδια των ομάδων για το υπόλοιπο της ημέρας.

 

Αν και ο καιρός δεν έκανε το ντεμπούτο του με την Ducati ιδανικό, εν τούτοις ο Dovi ήταν χαρούμενος που πήρε μια πρώτη γεύση από τη μοτοσυκλέτα, προσθέτοντας ότι έμεινε πάρα πολύ ικανοποιημένος από το στήσιμό της στο βρεγμένο! «Είμαι χαρούμενος μετά την πρώτη ημέρα. Είχα καλή συνεργασία με τους μηχανικούς και έκανα καλούς χρόνους στο βρεγμένο ακόμα και σε σύγκριση με το Σ/Κ. Οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για το ντεμπούτο μου, αλλά ήταν σημαντικό για εμένα να κάνω μερικά χιλιόμετρα»

 

«Η Ducati είναι γνωστή για την ευχέρειά της στο βρεγμένο και μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό, αλλά προφανώς πρέπει να δοκιμάσουμε και στο στεγνό. Δυστυχώς ο καιρός δεν φαίνεται να μας κάνει το χατίρι…»

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έχω μια φανταστική μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia test: δράση από την 1η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα