• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έχω μια φανταστική μοτοσυκλέτα!
Ο καιρός πρωταγωνιστής την πρώτη ημέρα του τεστ
Νέα 14/11/2012 - 10:41

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες στην πίστα της Βαλένθια συνεχίστηκαν και χτες, Τρίτη, και παρά το ότι υπήρχε μεγάλη ανυπομονησία για το πρώτο τεστ της αγωνιστικής σεζόν 2013, ο καιρός χάλασε τα σχέδια και τους υπολογισμούς αναβατών και ομάδων.

 

Ως εκ τούτου, χωρίς να θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του νεαρού Marquez σε μια τόσο δυνατή μοτοσυκλέτα , στις επικίνδυνες συνθήκες, ο Marc δεν βγήκε έξω στην πίστα, ελπίζοντας ότι σήμερα θα είναι σε θέση να κάνει μερικούς γύρους στη “φανταστική” του μοτοσυκλέτα! «Έχω αυτή τη φανταστική μοτοσυκλέτα αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν είναι καλός!», σχολίασε ο νεαρός «Καλύτερα όμως να περιμένουμε και να είμαστε υπομονετικοί, καθώς είναι σηματνικό να δοκιμάσουμε τη μοτοσυκλέτα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πέρασα πολύτιμο χρόνο με τους μηχανικούς μου και έμαθα πολλά. Γνωρίζω ότι η δύναμη θα είναι πολύ διαφορετική, όπως και τα ηλεκτρονικά, τα carbon φρένα και τα ελαστικά… Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αλλά συμφωνήσαμε ότι είναι καλύτερο να γίνει στο στεγνό…»

 

Από την πλευρά του, ο θριαμβευτής της Κυριακής, Dani Pedrosa ήταν λιγομίλητος: «Δυστυχώς ο καιρός ήταν πολύ άσχημος όλο το Σ/Κ και αυτό συνεχίστηκε. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η κατάσταση αύριο (σ.σ. σήμερα) και θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε τη νέα πρωτότυπη του 2013»

 

Επόμενο άρθρο »

Με το νέο πλαίσιο ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο για Dovi στη Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα