• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με το νέο πλαίσιο ο Hayden
Ολοκλήρωσε 30 γύρους την πρώτη ημέρα
Νέα 14/11/2012 - 11:02

Αν και οι περισσότεροι περίμεναν το ντεμπούτο του Dovizioso στη Ducati, σημαντικό ήταν το τεστ και για τον Nicky Hayden, με τον Αμερικανό της εργοστασιακής Desmosedici να βγαίνει στην πίστα και να ολοκληρώνει 30 γύρους, δοκιμάζοντας κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Παράλληλα, ο Hayden είχε στη διάθεσή του – και δοκίμασε – το νέο πλαίσιο που είχε οδηγήσει και ο Rossi, όταν ήταν στο ιταλικό εργοστάσιο…

 

«Το τεστ έγινε στο βρεγμένο, αλλά καταφέραμε να κάνουμε μερικούς γύρους», σχολίασε το “Kentucky Kid«Κυρίως δοκίμασα κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και κάποια άλλα πράγματα που δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Σ/Κ, εξαιτίας του άστατου καιρού. Δοκίμασα επίσης και ένα διαφορετικό πλαίσιο, που είχε ο Valentino και το οποίο ήθελα να δω στο βρεγμένο»

 

«Προφανώς στο στεγνό τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν είναι ποτέ άσχημο να κάνεις μερικούς γύρους. Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει αύριο (σ.σ. σήμερα) αλλά θα ήταν ωραία να έχει ήλιο. Αν όχι, θα οδηγήσουμε και πάλι στο βρεγμένο»

 

Επόμενο άρθρο »

2013: Αλλαγές στα χρώματα της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έχω μια φανταστική μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα