• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βροχή και στην Aragon για τη Yamaha
9 γύρους ο Lorenzo, κανέναν ο Rossi!
Νέα 14/11/2012 - 14:22

Η 2η ημέρα του Valentino Rossi και του Jorge Lorenzo ξεκίνησε σχετικά νωρίς, λίγο μετά τις 9 το πρωί, με τους δυο αναβάτες να συνομιλούν ενώ στον ορίζοντα έκαναν απειλητικά την εμφάνισή τους γκρίζα σύννεφα, που σε λίγο θα κάλυπταν την πίστα της Aragon. Πάντως όλα έδειχναν ότι η σχέση των δυο είναι σε καλό επίπεδο και τα όσα έγιναν πριν 3 χρόνια ήταν απλά αναμνήσεις…

 

Ο πρώτος που βγήκε στην πίστα ήταν ο Lorenzo, με θερμοκρασία (πίστας) στους 14οC. Ο Ισπανός άσος κατάφερε να κάνει 9 γύρους, προτού ξεκινήσει η βροχή και στην Aragon και αναγκάσει την ομάδα να κλειστεί στο γκαράζ. Ο Rossi καθυστέρησε λίγο να μπει και ίσα-ίσα που κατάφερε να ολοκληρώσει το γύρο προθέρμανσης. Η δυνατή βροχή γέμισε με νερό την πίστα και οι μηχανικοί της Yamaha ετοιμάζουν τις μοτοσυκλέτες των Rossi, Lorenzo για να μπορέσουν να κάνουν μερικούς γύρους οι δυο τους το απόγευμα στο βρεγμένο.

 

Στην Aragon είναι και μερικές ομάδες SBK, με τον Melandri να κάνει μερικούς γύρους με την BMW του, όπως και οι Haslam/Rea (Honda) και ο Zanetti με την CBR600. Η νέα Ducati Alstare δεν βγήκε στην πίστα, με τον Checa να κυκλοφορεί με πολιτικά ρούχα, ενώ και η Kawasaki δεν βγήκε να δοκιμάσει.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2η ημέρα: Μεικτές συνθήκες

« Προηγούμενο άρθρο

2013: Αλλαγές στα χρώματα της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα