• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2η ημέρα: Μεικτές συνθήκες
Έκανε το ντεμπούτο του ο Smith, περιμένουμε τον Μarquez!
Νέα 14/11/2012 - 14:56

Τα πρώτα σημάδια ήταν ελπιδοφόρα για τις ομάδες και τους αναβάτες στην Βαλένθια, με τον ήλιο να ζεσταίνει την βρεγμένη πίστα και αρκετούς να βγαίνουν έξω, ανάμεσα στους οποίους και ο Bradley Smith, στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Espargaro ήταν ο πρώτος που βγήκε για να δοκιμάσει στην πίστα που αργά-αργά στέγνωνε. Ο ήλιος όμως δυστυχώς κράτησε για μόνο μια ώρα, με τα σύννεφα και τη βροχή να ακολουθούν, μειώνοντας αρκετά τις πιθανότητες για τους οδηγούς, να έχουν στεγνή πίστα για τους γύρους τους στη συνέχεια. Μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα, ο Espargaro έκανε 40 γύρους – συνεχίζοντας να δουλεύει στο αναβαθμισμένο του πλαίσιο – με καλύτερο χρόνο στο 1.43.517 που τον φέρνει στη δεύτερη θέση.

 

Ο Iannone ήταν ο δεύτερος αναβάτης που τόλμησε να κάνει την έξοδο, αποκτώντας ακόμα περισσότερη εμπειρία πάνω στη Ducati του. Μετά από 23 γύρους, είναι τρίτος στα λίστα με 1.44.452, ενώ ετοιμάζεται για σήμερα το απόγευμα. Ο νέος δοκιμαστής της Ducati, Michele Pirro, ήταν ο γρηγορότερος όλων – μέχρι το μεσημέρι – σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.43.287, έχοντας κάνει 15 γύρους.

 

Ανυπόμονος για το ντεμπούτο του σε μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας, ο Smith βγήκε στην πίστα και μέχρι το διάλειμμα ήταν 3,2 δευτ. πίσω από το χρόνο του Pirro, με το πρώτο του σχόλιο στον αρχιμηχανικό του, GuyCoulon, να είναι ένα ενθουσιώδες: «Είναι ταχύτατη!» Ο τελευταίος που βγήκε στην πίστα ήταν ο Barbera, με τον Ισπανό να ολοκληρώνει έξι γύρους (βγήκε κατά τις 12 τοπική ώρα) και να σκαρφαλώνει στην 5η θέση. Οι υπόλοιποι αναβάτες, ανάμεσα στους οποίους ο Bautista και ο Bradl, περιμένουν για ενδεχομένως λίγο χρόνο στο στεγνό.

 

Να σημειώσουμε ότι το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Marquez, στην εργοστασιακή Honda, πήρε εκ νέου παράταση, καθώς οι δεδομένες συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συλλογή πολύτιμων δεδομένων για τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Οι χρόνοι μέχρι το μεσημέρι:

 

1 PIRRO M.               Pramac Racing Team             1:43.287

2 ESPARGARO A.    Power Electronics Aspar         +0.230

3 IANNONE A.         Pramac Racing Team             +1.165

4 SMITH B.                Monster Yamaha Tech 3         +3.279

5 BARBERA H.         Avintia Blusens                       +4.099

 

Επόμενο άρθρο »

Το αντίο του Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Βροχή και στην Aragon για τη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα