• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Γιορτή του Μιχάλη Σπηλιώτη
Στο No Limits άφθονο κέφι
Νέα 25/11/2012 - 15:47

Ο Μιχάλης Σπηλιώτης φέτος ξαναγύρισε στους Αγώνες και μάλιστα με νίκες και το Πρωτάθλημα της κατηγορίας ΟΡΕΝ! 

Η Yamaha R1, εξοπλισμένη με πράγματα των εταιριών που αντιπροσωπεύει ο οδηγός που συμπλήρωσε 35 χρόνια στους αγώνες – και συνεχίζει! - πήρε τη θέση της μαζί με τα φετινά Κύπελλα, έξω από το γνωστό No limits στην Καλλιρρόης και οι πολυάριθμοι φίλοι του Μιχάλη έδωσαν το παρών στην ωραία γιορτή.

Επίδειξη μόδας με τρία γνωστά μοντέλα σε περιγραφή Τζέην - baby - Σαμπανίκου, των νέων μοντέλων της Bering, χορός από σέξι χορεύτριες, άφθονη μπύρα, δυνατή μουσική, κλήρωση πολλών δώρων, η Τζόρτζια σε ρόλο συντονιστή, ήταν τα highlights της βραδιάς.

Ξεχωρίσαμε στους φίλους του αειθαλούς οδηγού τον μεγάλο του “αντίπαλο” της δεκαετίας του '90, τον Σάκη Σκούρτα, με τον οποίο θυμήθηκαν κάποια από τα παλιά. Ο Πρόεδρος του ΣΟΑΜ Γιάννης Τζωρτζόπουλος, μαζί με τους Νίκο Περιστερά και τον Γιώργο Κίτσο, ήταν εκεί, όπως και ο Γιώργος Πιερράκος με τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο, αλλά και ο άλλος νεαρός οδηγός ο Γιώργος Παπασταύρου.

Ο Λευτέρης Πίππος, ο Tάσος Σπερελάκης του Shiny Bike και άλλοι οδηγοί, ήταν εκεί.

Ο πρεσβύτερος Σταύρος Παπασταύρου παρέα με τον Φάνη Στρωματιά, σχολίαζαν την παρουσία του T-Max club, με τον Αλμπέρτο Χαζάν να ξεχωρίζει – λόγω ύψους – και τον Κωνσταντίνο Σταύρου να κάνει αντιπερισπασμό με άλλο mega-scooter. To V-Strom club επίσης παρόν, όπως και πολλοί ακόμη, που να μας συγχωρούν αν δεν τους αναφέραμε.

Η γιροτή μάθαμε κράτησε πολλές ώρες – μέχρι τις πρώτες πρωινές – αφού κάποιοι βαλθηκαν να τελειώσουν όλα τα βαρέλια της μπύρας που υπήρχε.

Πάντα τέτοια Μιχάλη!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τον Απρίλιο η πραγματική μάχη!

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Monza: Nικητής ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα