• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τον Απρίλιο η πραγματική μάχη!
Ο Rossi έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα αυτοκίνητα
Νέα 26/11/2012 - 10:04

Τώρα που ο Lorenzo και o Valentino Rossi είναι και πάλι ομόσταυλοι, φαίνεται ότι δεν μπορεί ο ένας να μείνει μακριά από τον άλλο! Αυτό το Σ/Κ έδωσαν και οι δυο το παρόν στην Monza, όπου και αγωνίστηκαν στην κατηγορία WRC, ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής με Ford ενώ ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2012, με Citroen. «Στους δυο τροχούς είμαστε πιο κοντά, αλλά εδώ ο Valentino έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα», υπογράμμισε ο Ισπανός άσος της Yamaha.

 

«Η πραγματική μάχη ανάμεσά μας θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, με τον πρώτο αγώνα του MotoGP», σχολίασε ο Jorge, ενώ για την εμπειρία του από τον αγώνα, στον οποίο θριάμβευσε ο Rossi, ο οποίος έκανε το double επικρατώντας και στο Master Show, δήλωσε: «Ο μόνος μου στόχος ήταν να περάσω καλά και να διασκεδάσω το κοινό στις εξέδρες. Ο Giovanni Cuzari (ιδιοκτήτης της ομάδας Forward and Media Action) μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία και είναι οπωσδήποτε καλύτερο να οδηγάς αυτοκίνητο από το να κάθεσαι σπίτι».

 

«Η πρώτη μου παρουσία δεν πήγε άσχημα αλλά έπρεπε να μάθω τόσο την πίστα όσο και το αυτοκίνητο. Αγωνίστηκα στη Monza μόνο το 2008. Δυσκολεύομαι κυρίως στις κλειστές στροφές, εκεί όπου πρέπει να χρησιμοποιήσεις το χειρόφρενο. Ωστόσο αυτές είναι και οι στροφές που μ΄ αρέσουν περισσότερο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Χειρουργείο στις 4 Δεκέμβρη

« Προηγούμενο άρθρο

H Γιορτή του Μιχάλη Σπηλιώτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα