• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira-Vazquez: Namaste India!
Το νέο δίδυμο της Mahindra επισκέπτεται την Ινδία
Νέα 30/01/2013 - 19:19

Namaste India! Με αυτά τα λόγια – συνηθισμένος χαιρετισμός δυο ανθρώπων στην Ινδία όταν συναντιούνται – το νέο δίδυμο της Mahindra Racing (Moto3), Efren Vazquez και Miguel Oliveira, ξεκίνησαν την πρώτη τους επίσκεψή στην Ινδία!

 

Οι δυο τους επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της χώρας και συναντήθηκαν με μέλη της ομάδας, οπαδούς αλλά και δημοσιογράφους, στα κεντρικά γραφεία της Mahindra Racing. «Είναι φανταστικά που είμαστε στην Ινδία για να επισκεφθούμε τη νέα μας ομάδα», σχολίασε ο Oliveira, ο οποίος την περασμένη σεζόν πήρε και τα πρώτα του βάθρα με τη Suter Honda. «Η Ινδία είναι στ’ αλήθεια συναρπαστική χώρα και το να δω το Taj ήταν μια φοβερή εμπειρία!».

 

Ο Vazquez, ο οποίος είχε ανέβει 4 φορές στο βάθρο – στα 125cc– και τερμάτισε στη δέκατη θέση το 2012, τόνισε: «Το ταξίδι μας στην Ινδία ήταν ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με τη Mahindra. Το πρόγραμμά μας ήταν φορτωμένο, ωστόσο είμαι ευτυχής που καταφέραμε να περάσουμε λίγο χρόνο εδώ, να γνωρίσω καλύτερα τους μηχανικούς μου και να συναντήσω πολλούς οπαδούς στους δρόμους!»

 

«Οι τελευταίες ημέρες στην Ινδία ήταν απλά μαγικές!», δήλωσε ο CEO της ομάδας, Mufaddal Choonia (στη μέση της φωτό με τον Oliveira στα δεξιά του και τον Vazquez στ' αριστερά του). «Καλωσορίσαμε και επίσημα τους νέους μας αναβάτες, Miguel Oliveira και Efren Vazquez, στο Mumbai – στην έδρα της ομάδας μας – κι ελπίζουμε να πέρασαν όμορφα με όλα όσα έχει να προσφέρει η Ινδία. Αυτή η επίσκεψη συμβολίζει την έναρξη της νέας χρονιάς. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα της Moto3 και είμαστε αισιόδοξοι κυρίως λόγω του ταλέντου των νέων μας αναβατών!».

 

Επόμενο άρθρο »

Παρουσιάστηκε η νέα MV Agusta

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Rossi μπορεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα