• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Το πρώτο τεστ του 2013!
Παρακολουθήστε από κοντά τις εξελίξεις στο motograndprix.gr
Νέα 01/02/2013 - 16:24

Η ώρα πλησιάζει για το πρώτο τεστ της καινούργιας σεζόν, καθώς λίγες μόνο ώρες απομένουν για τις δοκιμές της Μαλαισίας, με το motograndprix.gr να σας ενημερώνει για τις εξελίξεις και τις επιδόσεις των αγαπημένων σας αστέρων!

 

Οι φετινές δοκιμές θα ξεκινήσουν νωρίτερα – αυτή την Κυριακή – για τρεις ομάδες CRT, οι οποίες θα κάνουν χρήση της νέας ηλεκτρονικής της Magneti Marelli. Πρόκειται για την Avintia Blusens των Hiroshi Aoyama και Hector Barbera, την Came IodaRacing των Danilo Petrucci και Lukas Pesek και την NGM Mobile Forward των Colin Edwards και Claudio Corti.

 

Το ενδιαφέρον βέβαια αναμένεται να κορυφωθεί από την 5η του μηνός, με τις υπόλοιπες ομάδες του φετινού grid να παίρνουν θέση και να μας δίνουν μια πρώτη γεύση του τι θα επακολουθήσει τη φετινή χρονιά! Με τον Valentino Rossi να επιστρέφει στη Yamaha, τον Marc Marquez να παίρνει θέση στην Honda και τους Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa να τερματίζουν πολύ κοντά την περασμένη σεζόν, οι χρόνοι αυτού του πρώτου τεστ αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Επιπροσθέτως, με τη Ducati να έχει μια ολοκαίνουργια προσέγγιση και τις CRT ομάδες να – ελπίζουμε – παρουσιάζονται πιο ανταγωνιστικές, οι δοκιμές πριν την έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες!

 

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο motograndprix.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις που αφορούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ρεπορτάζ από την κάθε ημέρα δοκιμών, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τα paddock!

 

Επόμενο άρθρο »

Αναπροσαρμογή για BMW Motorrad

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πάθος για τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα