• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: O Rossi είναι διεκδικητής!
Το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι αξέχαστο!
Νέα 11/02/2013 - 10:25

Το πρώτο τεστ στη Sepang αποτελεί παρελθόν, με κάποιους από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας του Πρωταθλήματος να βρίσκουν αμέσως ρυθμό, ενώ κάποιοι άλλοι να περιμένουν τη συνέχεια για να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις και το στήσιμο των μοτοσυκλετών τους. Ο Carlo Pernat παρακολούθησε τα τεκταινόμενα τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας και παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η νέα σεζόν θα μείνει αξέχαστη!

 

«Θα το ονόμαζα το τεστ του Valentino Rossi, αν και είναι λίγο banal!», αστειεύτηκε ο Ιταλός μάνατζερ. «Όσοι δουλεύουν μέσα στο άθλημα, γνώριζαν ότι δεν έχει ξεχάσει το πώς να οδηγεί. Ίσως να μην ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τους μπροστά, αλλά από τη στιγμή που ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα, ήταν χαρούμενος σαν μικρό παιδί! Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για τον Τίτλο». Όσο για τον Dani; «Η απόδοση του Dani επιβεβαίωσε τη δυναμική του. Ήταν ο πιο δυνατός οδηγός στο δεύτερο μισό του περσινού Πρωταθλήματος και αυτό έδειξε και στο πρώτο τεστ της χρονιάς. Μέχρι στιγμής ο Marquez δεν τον απειλεί. Έδειξε βέβαια τη δύναμή του μετά την πτώση, όταν σηκώθηκε και έκανε εκπληκτικούς χρόνους. Όπως και με τον Valentino, τέτοιοι οδηγοί βγαίνουν κάθε 20 χρόνια».

 

«Όσο για τη Ducati, πρέπει να κάνουν υπομονή. Πρέπει να αλλάξουν τη μέθοδο εργασίας τους και αυτό προσπαθούν να κάνουν. Θεωρώ ότι ο Dovizioso έκανε τη σωστή επιλογή. Μπορεί να βοηθήσει τη Ducati, αλλά πρέπει να ακούν τι έχει να πει. Τώρα πρέπει να κάνουν τα πρώτα βήματα και να εξελίξουν μια νέα μοτοσυκλέτα. Το ντεμπούτο του Iannone δεν ήταν άσχημο, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται χρόνο. Φέτος το Πρωτάθλημα θα είναι ωραίο και ο Valentino θα κάνει μερικούς αξιοσημείωτους αγώνες. Δεν συμφωνώ με τους πολλούς για τον Lorenzo, έχει τον Τίτλο και είναι ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης, ωστόσο θα τα βρει σκούρα με τον Rossi!»

 

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Είμαι σαν το κρασί!

« Προηγούμενο άρθρο

KTM Moto3 ιδιωτικό τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα