• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Είμαι σαν το κρασί!
Χρόνο με το χρόνο γίνομαι καλύτερος
Νέα 11/02/2013 - 11:20

Ο Sylvain Guintoli έχει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των SBK, Max Biaggi, στην ομάδα της Aprilia, ωστόσο ο Γάλλος αναβάτης δηλώνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να φανεί αντάξιος του Ιταλού άσου. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια μίνι συνέντευξη που έδωσε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Aprilia στο Μιλάνο.

 

Πως νιώθεις που επιστρέφεις στην Aprilia; (οδηγούσε Aprilia στα 250cc από το 2001 ως το 2006)

 

«Είναι τιμή που οδηγώ την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα! Πολλοί με ρωτάνε αν νιώθω πίεση, όμως το γεγονός ότι θέλω να τα πάω καλά και να αποδείξω την αξία μου στα SBK, είναι πολύ μεγαλύτερο από κάθε πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα οδηγώ την RSV4, ίσως στην καλύτερή μου χρονιά. Έχω εμπειρία αν και είμαι ακόμα νέος. Θεωρώ ότι αυτή η ευκαιρία έρχεται την καλύτερη στιγμή για μένα! Πιστεύω ότι είμαι σαν το κρασί, χρόνο με το χρόνο βελτιώνομαι περισσότερο. Και επιτέλους ήρθε η ώρα να πιω αυτό το κρασί!»

 

Ο Biaggi οδηγούσε μέχρι τα 40…!

 

«Αυτό ήταν ένα καταπληκτικό κρασί»

 

Πώς είναι η RSV4;

 

«Αυτό που με εντυπωσίασε από την αρχή, είναι ότι η RSV4 είναι εύκολη στην οδήγηση. Αμέσως ένιωσα σαν στο σπίτι μου, παρά το γεγονός ότι έχω οδηγήσει διαφορετικών προδιαγραφών μοτοσυκλέτες. Είναι γρήγορη, αλλά το βασικότερο είναι ότι μπορώ εύκολα να την προσαρμόσω στο στυλ μου. Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πραγματικά εκπληκτική στην οδήγηση, όπως και οι μηχανικοί πίσω από αυτήν. Είναι μια μοτοσυκλέτα που όταν την οδηγάς, χαμογελάς!»

 

Πως νιώθεις μες τους μηχανικούς σου;

 

«Είμαι ευχαριστημένος διότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσα σ’ εμένα και στους μηχανικούς της Aprilia. Κάθε ένας γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, χωρίς καν να μιλήσεις. Για έναν αναβάτη είναι σημαντικό να βλέπει αποτελεσματικότητα και ικανότητα μέσα στο γκαράζ. Σε αφήνει ανενόχλητο να ασχοληθείς με την οδήγηση. Ο Aligi είναι ένας αρχιμηχανικός που είναι ικανός να “μεταφράζει” σε τεχνικές αλλαγές κάθε μου αίσθηση! Δουλεύοντας μαζί τους, συνειδητοποιώ γιατί έχουν κερδίσει τόσα πολλά».

 

Οι στόχοι σου για το 2013;

 

«Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις και το λέω αυτό διότι σκέφτομαι την περασμένη σεζόν, όταν το Πρωτάθλημα κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα με μισό βαθμό διαφορά! Στόχος μου είναι να τα πάω καλά το 2013. Πέρυσι είχα κερδίσει 3 αγώνες και στόχος μου είναι να ξεπεράσω αυτό το ρεκόρ μου».

 

Επόμενο άρθρο »

Δείτε τους μηχανικούς της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: O Rossi είναι διεκδικητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα