• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda CTX700 και CTX700N
Άνεση, Τεχνολογία και Εμπειρία!
Τεστ-Μοντέλα 13/02/2013 - 15:51

Στο Σικάγο, στην Έκθεση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, η Honda αποκάλυψε τα δυο streetbike μοντέλα της – CTX 700 και CTX700Nμε τα αρχικά να σημαίνουν ComfortTechnologyeXperience! Δυο μοντέλα, τα οποία όπως αναφέρεται από την ανακοίνωση της Honda, «έχουν κατασκευαστεί για να κάνουν τη μηχανοκίνηση πιο προσιτή, πιο οικονομική και περισσότερο διασκεδαστική από ποτέ!» Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι εν λόγω μοτοσυκλέτες θα είναι αρχικά διαθέσιμες μόνο στην Αμερική και στη συνέχεια στις υπόλοιπες αγορές, ενώ περιγράφονται ως world models, δηλαδή μοντέλα τα οποία θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ανεξαρτήτως της αγοράς στην οποία θα διατίθενται!

 

Ο κινητήρας είναι χωρητικότητας 670cc, ο ίδιος που παρουσιάστηκε στη σειρά NC, ενώ συνδυάζεται με την τεχνολογία μετάδοσης δεύτερης γενιάς της Honda, DCT. Το ABS θα διατίθεται ως στάνταρ. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, το οποίο θα εκτιμήσει μερίδα των μοτοσυκλετιστών, αποτελεί η απόσταση της σέλας από το έδαφος, που διαμορφώνεται στα 72 μόλις εκατοστά! Το CTX700N, όπως προδίδει και το Ν, είναι η naked version, με το CTX700 να διαθέτει φέρινγκ, ζελατίνα και πλαϊνές βαλίτσες, ώστε να είναι καλύτερα εξοπλισμένο για μεγάλες αποστάσεις.

 

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Υπευθύνου Τύπου της Honda για τα δυο μοντέλα: «Η CTX700N στοχεύει στο νεανικό κοινό, στους νέους μοτοσυκλετιστές ή σ’ εκείνους οι οποίοι απείχαν των μοτοσυκλετών για κάποιο διάστημα! Αντιθέτως, η CTX700, με τις πλαϊνές βαλίτσες και τη ψηλή ζελατίνα, είναι ιδανική για εκείνους που οδηγούσαν μια Gold Wing επί 20 χρόνια και τώρα θέλουν να έχουν κάτι πιο εύκολο στη διαχείριση!».

 

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το σχετικό video:

 

Επόμενο άρθρο »

H Honda CBR500R στην πίστα της Taragona

« Προηγούμενο άρθρο

BMW R1200 Supercharger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα