• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πολύ κοντά οι Rossi-Marquez
Δύσκολη η φετινή χρονιά για τους κορυφαίους αναβάτες
Νέα 05/03/2013 - 16:40

Ο Jorge Lorenzo δεν φαίνεται να έχει αμφιβολίες ότι ο νεοφερμένος στην κατηγορία, Marc Marquez θα παλεύει για νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα, χωρίς να τον αφήνει αδιάφορο και η δυνατή παρουσία του Vale στα πρόσφατα τεστ της Μαλαισίας!

 

Το 2013 θα είναι η χρονιά που ο Lorenzo θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον Τίτλο του και ο Ισπανός άσος αισθάνεται – αλλά και δείχνει – δυνατός, όπως αποδεικνύουν και τα δυο πρόσφατα τεστ στην Sepang. «Νιώθω πολύ δυνατός πάνω στη μοτοσυκλέτα, στην οποία αισθάνομαι καλύτερα φέτος!», σχολίασε ο Ισπανός άσος τη Δευτέρα, όταν και ανακοίνωσε – από την Βαρκελώνη – τη νέα του συνεργασία με την Porsche, από την οποία πήρε και δώρο ένα ολοκαίνουργιο αυτκίνητο για προσωπική του χρήση (βλ. δεύτερη φωτό). «Στις στροφές κερδίζουμε 2-3 δέκατα ανά γύρο, το οποίο δεν είναι εύκολο αλλά το έχουμε κατορθώσει. Για να είμαστε πραγματιστές, το φετινό Πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν 4 αναβάτες, όλοι ίσοι μεταξύ τους. Είμαστε όλοι στο ίδιο περίπου επίπεδο κι έτσι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για τους κορυφαίους οδηγούς της κατηγορίας!»

 

Στη συνέχεια ερωτήθηκε αν οι Rossi και Marquez θα μπορέσουν να βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις των αγώνων. «Τις έξι ημέρες στην Sepang πάντως, εγώ κι ο Pedrosa ήμασταν οι κορυφαίοι αναβάτες», επιβεβαίωσε ο Jorge. «Την ίδια ώρα οι Marquez και Valentino ήταν πολύ, πολύ κοντά! Όπως και να έχει, αυτή ήταν μόνο μία πίστα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις υπόλοιπες, διότι κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά, είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος! Για την ώρα, είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα αυτή τη συμφωνία με την Porsche και ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο μου αυτοκίνητο και να δω πως είναι στο δρόμο!».

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa και Marquez μιλούν για το Austin

« Προηγούμενο άρθρο

Kosmocar-EKO Ducati: Η τελική επιλογή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα