• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - Ιταλία (Μugello)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa και Marquez μιλούν για το Austin
Στο τεστ που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Τέξας
Νέα 05/03/2013 - 17:24

Την ερχόμενη εβδομάδα, η Repsol Honda – μαζί με την Yamaha – θα δώσουν το παρόν στο Τέξας για να πάρουν μια πρώτη γεύση από την πίστα του Austin, όπου και θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του 2013. Το δίδυμο του HRC έγραψε στο blog της Honda τις σκέψεις του για το επόμενο τεστ στην Αμερική.

 

«Τώρα πρέπει να πάμε στο Austin, σε μια πίστα που θα χρειαστεί να την μάθουμε», έγραψε ο Dani Pedrosa. «Θα είναι σημαντικό να πετύχουμε το καλύτερο στήσιμο. Προτού προετοιμαστούμε, παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση ό,τι μπορούσαμε και μετά θα πάμε εκεί να δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο τώρα με τα videogames και την τεχνολογία που διαθέτουν, όλα είναι διαφορετικά. Στο γυαλί δεν μπορείς να νιώσεις τα σαμαράκια ή τις κλίσεις του εδάφους! Με ένα videogame μπορείς να μάθεις πολλά. Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με την πραγματικότητα, να πας εκεί, να δεις την κατάσταση της ασφάλτου και άλλα πράγματα. Αυτή η νέα πίστα μου θυμίζει την πρώτη μου χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όταν ήμουν rookie σχεδόν σε όλα!».

 

Και ο Marquez ανυπομονεί να βρεθεί στην πίστα του Austin, θέλοντας να δει αν θα μπορέσει να βελτιωθεί σε μια καινούργια πίστα, μετά από τις εννιά ημέρες στην Sepang. «Όπως θα φαντάζεστε, ανυπομονώ να βρεθώ στο Austin. Γνωρίζω την πίστα μόνο μέσω της τηλεόρασης και φαίνεται μεγάλη και τεχνική. Ελπίζω παράλληλα να εκμεταλλευτώ το ταξίδι και να παρακολουθήσω έναν αγώνα Supercross του Αμερικανικού Πρωταθλήματος!».

 

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP στη Βραζιλία;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πολύ κοντά οι Rossi-Marquez

Χορηγοί