• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φήμες για Aprilia RS4 250cc!
Δυναμικά στην κατηγορία των 250cc η νέα sportbike
Τεστ-Μοντέλα 11/03/2013 - 12:04

Για μια εταιρεία με τόσο πλούσια ιστορία στους αγώνες μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβανομένων και 9 Τίτλων στα 250cc, αποτελεί μάλλον έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχει ήδη μια μοτοσυκλέτα 250cc σε παραγωγή. Θυμίζουμε ότι από το 1994 ως το 2007, η Aprilia κατέκτησε τους 9 Τίτλους της με εξαιρετικούς αναβάτες, όπως οι Valentino Rossi, Max Biaggi, Jorge Lorenzo, Loris Capirossi και Marco Melandri.

 

Παρά λοιπόν τη μεγάλη απήχηση που έχει στην κατηγορία των 250cc, η Aprilia δεν έχει μια sportbike ώστε να ανταγωνιστεί στα ίσα την Kawasaki Ninja 300 ή την Honda CBR250R, την ώρα μάλιστα που ακούγεται ότι και άλλοι κατασκευαστές μπαίνουν δυναμικά στην κατηγορία, όπως η Triumph και η Yamaha. Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει η Aprilia, η οποία σύμφωνα με φήμες από την Ινδία, εξελίσσει ένα νέο μοντέλο με μονοκύλινδρο μοτέρ στα 250cc, που θα αποδίδει περίπου 25 με 30 ίππους.

 

Το νέο αυτό μοντέλο (RS4 250 ή RS250;) θα είναι εξοπλισμένο με 17’ τροχούς, ανάποδο πιρούνι, κιβώτιο έξι ταχυτήτων και ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες φρένων. Σαν μέτρο σύγκρισης, αναφέρουμε ότι η Ninja 300 και η CBR250R διαθέτουν διπίστονες δαγκάνες, με εξαίρεση την έκδοση της CBR250R με ABS, που έχει τριπίστονες. Σύμφωνα με τις φήμες, το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στις αγορές της Ινδίας και της Ασίας, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το δούμε και στην Ευρώπη, με τη συγκεκριμένη κατηγορία να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, ειδικά στους κατόχους του νέου διπλώματος Α2.

 

Επόμενο άρθρο »

Superscooter*

« Προηγούμενο άρθρο

Δύο ειδικές εκδόσεις από την Triumph!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα