• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez, ημέρα 1η
Καλύτερος ο Elias, στην 3η θέση ο Espargaro
Νέα 19/03/2013 - 09:53

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 (2010), Toni Elias, ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο την 1η ημέρα των τελευταίων δοκιμών της Moto2, πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο Κατάρ. Ο Ισπανός αναβάτης άφησε πίσω του τόσο τον Esteve Rabat, για μόλις 59 χιλιοστά του δευτερολέπτου, όσο και το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Pol Espargaro!

 

Οι καιρικές συνθήκες ήταν εντελώς αντίθετες από αυτές που είχαν βιώσει οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας, την τελευταία φορά που βρέθηκαν στην Jerez για δοκιμές. Προς το τέλος της ημέρας, ο Toni Elias κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρώτη θέση, “γράφοντας” 1:43.365! Πίσω από το δίδυμο της TuentiEsteve Rabat και Pol Espargaro – είχαμε ακόμα δυο ομόσταυλους, καθώς οι Takaaki Nakagami και Julian Simon ολοκλήρωσαν χτες στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Την έκτη θέση πήρε ο Mika Kallio, για λογαριασμό της Marc VDS Racing, με διαφορά λίγο πάνω από 4/10 της κορυφής.

 

Έβδομος τερμάτισε ο Alex de Angelis, με τους Nico Terol, Johann Zarco και Xavier Simeon να κλείνουν την πρώτη δεκάδα των αναβατών. Πτώση σημείωσε ο Louis Rossi (27ος) με τον Γάλλο να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στο τελευταίο τμήμα της πίστας και παρά το ότι η μοτοσυκλέτα του σχεδόν διαλύθηκε, ο 23χρονος οδηγός δεν έπαθε κάτι το σοβαρό.

 

Θυμίζουμε ότι οι δοκιμές της Moto2, όσο και της Moto3, που διεξάγονται στην Jerez θα διαρκέσουν 4 ημέρες, ενώ σημαντικό είναι το συγκεκριμένο τεστ για τους οδηγούς της μεσαίας κατηγορίας, καθώς έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το νέο μοτέρ της Honda (600cc) με τις προδιαγραφές του 2013.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Θα γίνω νικητής!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez, ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα