• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σύγχυση με τους κανονισμούς της Moto2
Η Blusens BQR αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά το project...
Νέα 04/04/2009 - 08:37
Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι τεχνικοί κανονισμοί της κατηγορίας Moto2 -η οποία από το 2011 θα αντικαταστήσει αυτήν των 250cc- έχει προκαλέσει σύγχυση στις ομάδες που έχουν ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη των μοτοσικλετών τους.

Στο περιθώριο του IRTA Test η FIM ανακοίνωσε πως για τη συγκεκριμένη κατηγορία θα υπάρχει κοινός προμηθευτής κινητήρων για όλες τις ομάδες, γεγονός που χαλάει τα σχέδια κάποιων ομάδων που έχουν ήδη ετοιμάσει τη μοτοσικλέτα τους.

Η Blusens BQR για παράδειγμα, η πρώτη ομάδα που παρουσίασε μοτοσικλέτα προδιαγραφών Moto2, αποφάσισε μετά από αυτήν την εξέλιξη να αναστείλει προσωρινά το project.

Τα πρώτα δείγματα γραφής της μοτοσικλέτας που χρησιμοποιεί κινητήρα από Honda CBR600 RR ήταν πολύ καλά και η ομάδα σκόπευε να συμμετάσχει φέτος στο CEV (ισπανικό Πρωτάθλημα ταχύτητας) με στόχο να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του 2011 ή και νωρίτερα ενδεχομένως αφού είναι πολύ πιθανό το 2010 στη μεσαία κατηγορία να τρέχουν μαζί τα δίχρονα 250άρια με τα τετράχρονα 600άρια.

Πλέον το team από τη Βαρκελώνη περιμένει να δει τι θα γίνει με τους κινητήρες και αναλόγως θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει να επενδύει στο project ή θα το ακυρώσει...

Επόμενο άρθρο »

Να τα χιλιάσεις Capirex!!!

« Προηγούμενο άρθρο

«Αν δεν ήμασταν αντίπαλοι με τον Rossi, θα ήμουν οπαδός του!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα