• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χτύπησε ο Simoncelli κάνοντας motocross!
Αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα του Κατάρ...
Νέα 05/04/2009 - 13:34
Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος ο Marco Simoncelli τραυματίστηκε μετά από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης motocross, σε ένα λατομείο που συνηθίζουν να τρέχουν ο Valentino Rossi και η παρέα του.

Ο 22χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές του δεξιού του χεριού και η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Κατάρ (12/4), θεωρείται αμφίβολη.

Ο Ιταλός αναβάτης μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Modena, ενώ λίγο αργότερα εξετάστηκε από τον επικεφαλής της Cinica Mobile, Dr. Claudio Costa.

«Το αν ο Marco θα τρέξει στο Κατάρ, δεν εξαρτάται από τον καρπό του, αλλά από τη θέληση του ίδιου να πάρει μέρος στον αγώνα», σχολίασε ο Dr. Costa.

Ωστόσο ο αγωνιστικός διευθυντής του Gruppo Piaggio, Giampiero Sacchi με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ιταλός αναβάτης να υποβληθεί σε εγχείρηση.

«Όλα θα εξαρτηθούν από το τον τύπο του κατάγματος. Ο Dr. Costa θα εξετάσει και πάλι τον Marco αύριο. Αν δεν είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση, τότε ίσως μπορέσει να τρέξει στο Κατάρ, αλλά θα υποφέρει, όπως είπε και ο Dr. Costa. Σε περίπτωση όμως που πρέπει να κάνει εγχείρηση τότε θα εφαρμοστεί μια νέα τεχνική βάσει της οποίας θα τοποθετηθεί μια βίδα στο κόκαλο χωρίς να χρειαστεί να 'ανοίξει' το συγκεκριμένο σημείο. Σε αυτήν την περίπτωση ο Marco δεν θα τρέξει στο Losail και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Motegi», δήλωσε ο Sacchi.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για ...φουλ επίθεση ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο Ηaga ήταν πραγματικά... Νitro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα