• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Mugello: ΕΔ3
Πρωτιά για Espargaro, 2ος ο Rabat, πτώση ο Redding
Νέα 01/06/2013 - 13:20

Το ισπανικό δίδυμο της Tuenti HP 40, Pol Espargaro και Esteve Rabat έκλεψαν την παράσταση στα τρίτα συναρπαστικά ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας σήμερα το πρωί, όπου οι 18 πρώτοι αναβάτες είχαν διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους!

 

Ο απογοητευτικός χτες Espargaro, ο οποίος όπως παραδέχτηκε ήταν πολύ πιο αργός σε σχέση με πέρυσι στο Mugello, έφερε τα πάνω κάτω στις ΕΔ3 σήμερα το πρωί και με χρόνο στο 1:53.390 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ομόσταυλό του για μόλις 34 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Την πρώτη τριάδα, με τους αναβάτες να έχουν διαφορά μεταξύ τους κάτω από ένα δέκατο, έκλεισε ο πολύ βελτιωμένος φέτος Ιάπωνας, Takaaki Nakagami.

 

Η καλύτερη Suter ήταν αυτή του Terol, με τον Ισπανό να μένει στην τέταρτη θέση, μόλις 0.181δ πίσω από τον συμπατριώτη του στην κορυφή. Χάρη στον γρήγορο τελευταίο του γύρο, ο Luthi σκαρφάλωσε στην 5η θέση, με τον Schrotter να παρουσιάζεται δυνατός σήμερα το πρωί και να πλασάρεται στην πολύ καλή 6η θέση! Πρώτος Ιταλός στην κατάταξη ο Simone Corsi, στην έβδομη θέση, με τους Zarco, De Angelis και Torres να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Σταθερά βελτιωμένος και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 πέρυσι, Sandro Cortese, ο οποίος κατάφερε να πάρει την 12η θέση, με διαφορά λίγο πάνω από έξι δέκατα. Ο Redding, η μεγάλη ελπίδα των Βρετανών, είχε μια πτώση - εξαιτίας της γλιστερή επιφάνειας - και δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του, μένοντας στην 23η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

O Jarvis μιλά για το νέο μοτέρ

« Προηγούμενο άρθρο

Το κράνος του Rossi στο Mugello

Χορηγοί