• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Απίστευτο το συναίσθημα!
Καθόλου χαρούμενος ο Hayden
Νέα 01/06/2013 - 22:35

Ο εργοστασιακός της Ducati έκανε ένα εμπνευσμένο τελευταίο γύρο στο Mugello, μέσα στην πατρίδα του και έδρα της ομάδας του, κατορθώνοντας να ανέβει ως την πρώτη σειρά του αυριανού grid! Αυτό που κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη τη θέση του, είναι το γεγονός ότι υποφέρει στο λαιμό του εξαιτίας της χτεσινής του πτώσης. Παρά ταύτα κατάφερε να φέρει την Ducati του στην τρίτη θέση, παίρνοντας για δεύτερο συνεχόμενο γύρο θέση στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης!

 

Andrea Dovizioso: "Είναι απίστευτο το συναίσθημα να καταφέρνεις μια πρώτη σειρά στο Mugello και ειδικά ως αναβάτης της Ducati! Αυτός ήταν ο στόχος μου, αλλά ακόμα δεν το πιστεύω, ειδικά μετά τη χτεσινή πτώση! Οι άνθρωποι του ιατρικού κέντρου και ο φυσιοθεραπευτής μου έκαναν πολύ καλή δουλειά. Με ενοχλεί λίγο βέβαια, αλλά μπορώ να πιέσω κοντά στο 100%. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλέψαμε πολύ καλά σήμερα, βελτιώνοντας το set-up και το απόγευμα ήμουν πολύ γρήγορος. Όμως όταν τα ελαστικά φθείρονται πέφτει ο ρυθμός μας και δεν είναι αρκετά καλός για να παλέψουμε για το βάθρο. Πάντως, αύριο θα βάλουμε τα δυνατά μας να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την Ducati αλλά και τους οπαδούς μας".

 

Από την άλλη τα προβλήματα πρόσφυσης δεν επέτρεψαν στον Nicky Hayden να παλέψει για κάτι καλύτερο από την 8η θέση. Αύριο θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά του grid.

 

Nicky Hayden: " Σήμερα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε και δεν είμαι χαρούμενος με την όγδοη θέση. Τόσο πέρυσι, όταν ήμουν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος στις κατατακτήριες, όσο και στις δοκιμές που κάναμε εδώ, ήμουν πιο γρήγορος. Δεν έχω την απαιτούμενη πρόσφυση για να κάνω τη μοτοσυκλέτα να στρίψει. Το μπροστά και το πίσω μέρος έχουν ταλαντώσεις στην κορυφή των στροφών κι αντιμετωπίζω πρόβλημα και στην έξοδο. Η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε για τις κατατακτήριες, αλλά δεν κατάφερα να κάνω έναν καλό χρόνο για να πλασαριστώ σε μια από τις δυο πρώτες σειρές. Πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε και να παλέψουμε για κάτι καλό αύριο".

 

Επόμενο άρθρο »

H τηλεμετρία της πτώσης του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Σαρωτικός ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα