• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σαρωτικός ο Pedrosa!
Marquez: Το καλύτερο που θα μπορούσαμε!
Νέα 01/06/2013 - 22:01

Ο ήλιος βασίλευε πάνω από την πίστα της Τοσκάνης, στο Mugello, την ώρα που ένας άλλος "βασιλιάς" επέβαλε με εντυπωσιακό τρόπο τη βούλησή του! Ο Dani Pedrosa φύλαγε το καλύτερο για το τέλος και μ' ένα τρομερό 1:47.157δ πήρε την πρώτη του pole φέτος, βάζοντας τις βάσεις για να πετύχει την τρίτη του σερί νίκη αύριο. "Σήμερα οι συνθήκες ήταν καλές, τα ελαστικά δούλεψαν οκ και βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα", τόνισε ο Ισπανός άσος, ο χρόνος του οποίου σήμερα αποτελεί νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας.

 

"Όλα τα παραπάνω μας βοήθησαν να βελτιώσουμε το ρυθμό μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό όλων. Οι κατατακτήριες ήταν δύσκολες, διότι ήμασταν πίσω για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά πετύχαμε ένα πολύ καλό τελευταίο γύρο και πήραμε την pole. Τώρα έχουμε μερικές ιδέες για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα για τον αυριανό αγώνα, όπου ελπίζουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί!"

 

Από την πλευρά του, ο Marc Marquez αγωνίστηκε μ' ένα μικρό κάταγμα κοντά στον δεξί του ώμο. Αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μέρος στα τρίτα ελεύθερα, όπου έπεσε όμως ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτα. Στη συνέχεια προκρίθηκε εύκολα από τις ΚΑΤ1, ενώ στις ΚΑΤ2 έκανε γρήγορα ένα καλό γύρο, παίρνοντας την έκτη θέση, κάτι που του επιτρέπει να ξεκινήσει αύριο από τη δεύτερη σειρά.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο είναι και το καλύτερο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε", παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο 20χρονος αναβάτης. "Κατάφερα να κάνω ένα καλό γύρο, αλλά ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος και σκληρός. Δεν θα είμαι έτοιμος 100% διότι έχω μώλωπες και πρήξιμο. Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ώμος μου και θα δούμε πως θα είναι αύριο. Όπως και να 'χει θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θέση θα πάρουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Απίστευτο το συναίσθημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχω καλό ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα