• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έχω καλό ρυθμό!
Lorenzo: Σταθερότητα το κλειδί!
Νέα 01/06/2013 - 21:41

Ο Valentino Rossi δεν βρήκε το χώρο που ήθελε για να κάνει ένα καλό χρόνο, αν και στην αρχή ανέβηκε μέχρι την τρίτη θέση χάρη στο πολύ καλό 1:47.832δ. Στο τέλος, όταν οι περισσότεροι κατέβασαν χρόνους, ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής δεν κατάφερε να βελτιωθεί κι έπεσε στην έβδομη θέση. Ωστόσο ο ίδιος δεν χάνει την αισιοδοξία του: "Το σημαντικό είναι ότι έχουμε καλό ρυθμό για τον αγώνα. Ως συνήθως, στις κατατακτήριες υποφέρουμε περισσότερο απ' ότι στις άλλες διαδικασίες. Οι άλλοι χρησιμοποιούν το slipstream και είναι ταχύτεροι από εμένα. Δυστυχώς πρέπει να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά, αλλά ο ρυθμός μου είναι καλός και πιστεύω ότι αν κάνω δυνατό ξεκίνημα θα έχω καλό αγώνα. Θα δούμε αύριο".

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo κρατούσε στα χέρια του την pole position, σήμερα το απόγευμα στην πίστα του Mugello, ωστόσο δεν υπολόγισε στον τελευταίο ταχύτατο γύρο του Pedrosa. Ο Ισπανός της Yamaha συνέχισε να επιδεικνύει δεινό ρυθμό στην Ιταλία και ο χρόνος του σήμερα, 1:47.226δ, κάθε άλλο παρά άσχημος είναι , δίνοντας στον Lorenzo κάθε λόγο να ονειρεύεται την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο Mugello!

 

"Υποφέρουμε κάπως όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός και δεν έχουμε την ίδια πρόσφυση", ξεκίνησε τις επίσημες δηλώσεις του ο Ισπανός. "Ακόμα κι έτσι όμως, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Εξεπλάγην κι εγώ ο ίδιος όταν με τον πρώτο μου γύρο έκανα 47.6. Με εξέπληξε και ο Marquez αλλά και ο Dani με τους γρήγορους γύρους τους. Πίστεψα ότι το 47.2 θα ήταν αρκετό για την pole, αλλά ο Dani ήταν ταχύτερος. Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλή αρχή αύριο, να περάσουμε μπροστά και να ξεφύγουμε αν είναι εφικτό. Αν δεν το καταφέρουμε, ο αγώνας είναι μεγάλος και πρέπει να είμαστε σταθεροί. Πρέπει να βελτιώσουμε μερικές λεπτομέρειες, αλλά σε γενικές γραμμές η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη εδώ απ' ότι σε άλλες πίστες".

 

Επόμενο άρθρο »

Σαρωτικός ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Mugello: Η pole στον Redding!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα