• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Mugello: Η pole στον Redding!
Δεύτερος ο Nakagami, μόλις δέκατος ο Espargaro!
Νέα 01/06/2013 - 17:33

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της μεσαίας κατηγορίας, Scott Redding, εξασφάλισε την pole position στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, με καλύτερο χρόνο στο 1:52.958δ! Ο Βρετανός αναβάτης ξεπέρασε γρήγορα την πτώση του στα τελευταία ελεύθερα και άφησε στη δεύτερη θέση τον Ιάπωνα Nakagami, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της σεζόν, κατορθώνοντας πάντα να βρίσκεται στην πρώτη σειρά των αγώνων!

 

Μεγάλη ικανοποίηση νιώθει ο Schrotter, με τον Γερμανό να κλείνει την πρώτη σειρά, παίρνοντας την καλύτερη θέση της καριέρας του σε κατατακτήριες! Η δεύτερη σειρά αποτελείται από τους Johann Zarco, Nico Terol και Esteve Rabat, με τον ομόσταυλο του τελευταίου, Pol Espargaro, να επιστρέφει στις απογοητευτικές του εμφανίσεις, κατρακυλώντας στη δέκατη θέση των κατατακτηρίων, ενώ νωρίτερα ήταν πρώτος στις ΕΔ3.

 

Ανάμεσα στον Rabat και τον Espargaro, θα πάρουν θέση οι Xavier Simeon (7ος), Alex de Angelis (8ος) και ο Jordi Torres (9ος). Δυο οι πτώσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα, με πρωταγωνιστές τους Pasini και Louis Rossi, οι οποίοι έμειναν στην 19η και 24η θέση αντίστοιχα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έχω καλό ρυθμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Ρεκόρ και pole για Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα