• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Ο Lorenzo 1ος στο ζέσταμα
Πολύ καλός ο Crutchlow, στο 3-4-5 Marquez-Rossi-Pedrosa
Νέα 02/06/2013 - 11:29

Ο Lorenzo ήταν πρώτος σήμερα το πρωί στο Mugello, με χρόνο 1:47.558δ που ήταν τέσσερα δέκατα πιο αργός από το χρόνο του Pedrosa χτες, καθώς το ζέσταμα προσφέρεται κυρίως για τις τελευταίες ρυθμίσεις στο set-up των μοτοσυκλετών, λίγο πριν τον αγώνα.

 

Δυνατός ο Cal Crutchlow, επιβεβαιώνει τη φετινή του εξαιρετική παρουσία στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όντας δεύτερος με δυο δέκατα διαφοράς πίσω από τον Jorge. Μέσα στην τριάδα και ο Marc Marquez, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τις τρεις πτώσεις του αυτό το Σ/Κ. Στην τέταρτη θέση ο Valentino Rossi, με τον Ιταλό πολυνίκη να έχει εμπιστοσύνη στο ρυθμό του για τον αγώνα.

 

Ο Pedrosa έμεινε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Lorenzo, χωρίς να δίνει σημασία στους χρόνους όμως, με τον Iannone να είναι έκτος. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Hayden, Bautista, Bradl και De Puniet. Ο τελευταίος είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά, με τον Bradley Smith να έχει κι αυτός μια σφοδρή πτώση, με τη μοτοσυκλέτα του να τον χτυπά καθώς κυλούσε στην αμμοπαγίδα. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός αναβάτη της Tech 3 είχε ήδη μια πτώση την Παρασκευή όταν και τραυμάτισε τον καρπό και το δάχτυλό του.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Συναρπαστικός αγώνας, ο Salom τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Mugello: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα