• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δοκιμάσαμε τα πάντα!
Lorenzo: Είμαι πολύ απογοητευμένος...
Νέα 15/06/2013 - 19:47

O Valentino Rossi ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση τις σημερινές κατατακτήριες, με τον Ιταλό σούπερ-σταρ να μην βγαίνει αμέσως στην πίστα, αλλά άφησε τους περισσότερους συναθλητές του να κάνουν την έξοδό τους, προτού βγει και αυτός, ώστε να έχει καθαρό πεδίο. Χρησιμοποιώντας το σκληρό μπροστά και το πιο μαλακό ελαστικό πίσω, κατάφερε να γράψει 1:41.959, που του χάρισε μια θέση στην τρίτη σειρά.

 

"Δουλέψαμε σκληρά σήμερα και τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα", ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός θρύλος. "Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να ξεκινήσουμε από μια καλύτερη θέση στο grid. Δοκιμάσαμε τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν έχω το κάτι παραπάνω σε αίσθηση για να βελτιωθώ πιο πολύ. Ο αυριανός αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον εξαιτίας της επιλογής ελαστικών και του ρυθμού. Υπάρχουν τέσσερεις ή πέντε αναβάτες που είναι πολύ γρήγοροι και πολύ σταθεροί, έτσι ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή αρχή και καλούς πρώτους γύρους ώστε να μείνουμε κοντά στους μπροστά και να δούμε την απόδοσή μας".

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια τη σημερινή ημέρα. Το πρωί, στις ΕΔ3 είχε μια πτώση - χωρίς συνέπειες - και αναγκάστηκε να συνεχίσει με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, ενώ λίγο αφού ξεκίνησαν οι ΚΑΤ2 αντιμετώπισε θέμα με το συμπλέκτη του! Φανερά εκνευρισμένος ο Ισπανός της Yamaha χρειάστηκε να αλλάξει και πάλι στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του. Τουλάχιστον κατάφερε να πάρει μια θέση στην πρώτη σειρά, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη αύριο.

 

"Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι σήμερα είχαμε ένα πρόβλημα με τον συμπλέκτη σε κρίσιμο χρονικά σημείο και αυτός ήταν ο καλύτερος χρόνος που μπορούσαμε να κάνουμε", ξεκίνησε να λέει ο Lorenzo. "Παράλληλα δεν είχα και μεγάλη εμπιστοσύνη στο μπροστινό για να κάνω τον τέλειο γύρο. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε σταθεροί στη διάρκεια του αγώνα και θα παλέψουμε για τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί σε όλο το διάστημα του αγώνα. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στον 20ο γύρο...".

 

Επόμενο άρθρο »

Απίστευτος χρόνος, νέο ρεκόρ για Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Με διαφορά η pole στον Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα