• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απίστευτος χρόνος, νέο ρεκόρ για Pedrosa!
Marquez: Αποστολή εξετελέσθη!
Νέα 15/06/2013 - 20:10

Ο εργοστασιακός οδηγός του HRC, Dani Pedrosa, έκανε ένα τρομερό χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, σπάζοντας το ρεκόρ του Casey Stoner που κρατούσε από το 2008! Στον 5ο από τους 8 γύρους του έγραψε 1:40.893 και ήταν ο μοναδικός που έπεσε από το 1:41, αφήνοντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του, τον πιο κοντινό του αντίπαλο!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος διότι κάναμε έναν καταπληκτικό γύρο και σημειώσαμε έναν καταπληκτικό χρόνο στις κατατακτήριες", σχολίασε ο Ισπανός, ο οποίος γίνεται μόλις ο 19ος αναβάτης που φτάνει τα 200 GP στα 65 χρόνια του θεσμού. "Ήταν μια φανταστική pole και παράλληλα σπάσαμε το ρεκόρ ταχύτερου γύρου, κάτι που πετύχαμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι βελτιώσαμε το ρυθμό μας για τον αγώνα. Ελπίζουμε να προσφέρουμε καλό θέαμα στον αυριανό αγώνα και να εκμεταλλευτούμε πλήρως τη θέση μας στην πρώτη σειρά".

 

Ο στόχος για τον Marquez - σύμφωνα με τον ίδιο - ήταν μια θέση είτε στην πρώτη σειρά, είτε στη δεύτερη και το 1:41.842 του εξασφάλισε αυτό ακριβώς. Ο νεαρός rookie θα ξεκινήσει έκτος στην αυριανή σειρά εκκίνησης, στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει το πέμπτο του φετινό βάθρο.

 

"Το πρωί ένιωθα πιο άνετα, με τη χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με το απόγευμα", σχολίασε ο 20χρονος οδηγός. "Είχαμε προβλήματα όταν ανέβηκε πολύ η θερμοκρασία. Παρά ταύτα, θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά. Θα δοκιμάσουμε μερικά πράγματα στο ζέσταμα αύριο και θα δούμε αν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε λίγο περισσότερο εμπιστοσύνη όταν η πίστα είναι πιο ζεστή".

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: H pole στον εκρηκτικό Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δοκιμάσαμε τα πάντα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα