• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ανεξήγητο...
Δεν καταλαβαίνω γιατί έπεσα!
Νέα 18/06/2013 - 10:19

Ο Valentino Rossi δεν μπορούσε να βρει καμμία εξήγηση για τη χτεσινή του πτώση στο τεστ της Καταλονίας, με τον εργοστασιακό αναβάτης της Yamaha να τονίζει ότι δεν κατάλαβε το λόγο της πτώσης του.

 

Ο Vale ολοκλήρωσε στην έκτη θέση το χτεσινό τεστ, με χρόνο στο 1:42.513, με διαφορά 0.609δ πίσω από τον ομόσταυλό του στην κορυφή. Αν κι έχασε πολύτιμο χρόνο εξαιτίας της πτώσης του, εν τούτοις κατάφερε να δοκιμάσει ένα νέο πίσω ελαστικό. "Στο τέλος τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στις ρυθμίσεις αγώνα και είχαμε ένα καλό τεστ", σχολίασε ο Valentino.

 

"Δουλέψαμε με τις ρυθμίσεις ώστε να σταματώ καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Το απόγευμα είχαμε προγραμματίσει να δοκιμάσουμε μια διαφορετική ρύθμιση με διαφορετική κατανομή βάρους, αλλά δυστυχώς πέσαμε... δεν κατάλαβα το λόγο, διότι δεν πίεζα πολύ! Ένα καλό σκληρό ελαστικό είναι καλό για όλους", πρόσθεσε. Τέλος ο Rossi ήταν χαρούμενος όταν άκουσε ότι η Suzuki θα επιστρέψει στο Πρωτάθλημα το 2015, με τον Ιταλό πολυ-Πρωταθλητή να θεωρεί αυτή την κίνηση "πολύ σημαντική".

 

"Είναι πολύ καλό που η Suzuki επιστρέφει στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ακόμα ένα εργοστάσιο στο MotoGP".

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Μια από τα ίδια...

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati, Μέγαρα 2013

Χορηγοί