• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Μια από τα ίδια...
Ίδια τα συμπεράσματα του χτεσινού τεστ με Jerez-Mugello
Νέα 18/06/2013 - 11:39

Το χτεσινό τεστ αποτέλεσε ακόμα μια ευκαιρία για τους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati να κάνουν συγκρίσεις ανάμεσα στη νυν και στην πειραματική Desmosedici, την οποία ο μόνος που έχει οδηγήσει σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, είναι ο Michele Pirro.

 

Όπως και στον αγώνα της Κυριακής, ο Nicky Hayden έδειξε πιο καλά στοιχεία στην ισπανική πίστα και κατάφερε να σκαρφαλώσει ως τη δεύτερη θέση, μένοντας μόλις 51 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Jorge Lorenzo. "Το τεστ είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του", τόνισε ο Αμερικανός των κόκκινων. "Δοκιμάσαμε την πειραματική, αλλά παραμένω σταθερά πιο γρήγορος με την στάνταρ μοτοσυκλέτα μας. Θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή, αλλά για την ώρα αυτό δεν θα γίνει με την πειραματική. Ελπίζω, τουλάχιστον, να έδωσα καλή πληροφόρησηστους μηχανικούς. Δοκιμάσαμε και το νέο σκληρό πίσω ελαστικό, το οποίο έχει δυναμική. Δεν έχουμε δοκιμάσει πολύ το στάνταρ σκληρό φέτος, που κάνει τους αγώνες δύσκολους, αλλά είχα καλή αίσθηση με το νέο κι έκανα 42.4 μ' αυτό. Ελπίζουμε να τους δώσει τη σωστή κατεύθυνση καθώς το καλοκαίρι αρχίζει και γίνεται πιο ζεστό".

 

Ο Dovizioso ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση με καλύτερο χρόνο το 1:42.417. Ο Ιταλός αναβάτης, όπως και μετά τα τεστ σε Jerez και Mugello, επανέλαβε ότι οι δυο μοτοσυκλέτες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και για να γίνει το αποφασιστικό βήμα, θα πρέπει να περιμένουν νέα εξαρτήματα. "Συγκρίναμε τα δυο πλαίσια στην πίστα και πρέπει να αποφασίσουμε ποιο θα χρησιμοποιήσουμε, ωστόσο οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Το νέο πλαίσιο είναι λίγο καλύτερο στην είσοδο των στροφών, αλλά έχει πιο πολλές ταλαντώσεις στην έξοδο. Όπως και να έχει, τα θετικά και τα αρνητικά είναι μηδαμινά. Τώρα θα αποφασίσουμε ποιο θα έχουμε στο Assen, αλλά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είτε με το ένα, είτε με το άλλο δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά κι έτσι θα πρέπει να περιμένουμε νέα εξαρτήματα".

 

Επόμενο άρθρο »

De Puniet: Η δυναμική της Suzuki είναι καλή!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανεξήγητο...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα