• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi - Rizla Suzuki: Mαζί και το 2009;
Ο Loris Capirossi άνοιξε φέτος νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Μετά το διαζύγιο με την Ducati, ο πολύπειρος Ιταλός αναβάτης μετακόμισε στην Rizla Suzuki την οποία θέλει να βοηθήσει να φτάσει στην κορυφή.
Νέα 24/04/2008 - 00:00
Ο Loris Capirossi άνοιξε φέτος νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Μετά το διαζύγιο με την Ducati, ο πολύπειρος Ιταλός αναβάτης μετακόμισε στην Rizla Suzuki την οποία θέλει να βοηθήσει να φτάσει στην κορυφή.

Ο Capirex υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στο οποίο υπάρχει οψιόν και για το 2009 που βασίζεται στα αποτελέσματα. Η γενική αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο 35χρονος αναβάτης θα συνεχίσει και του χρόνου στη «γαλάζια» ομάδα, αφού οι σχέσεις τους, τουλάχιστον σε αυτό το αρχικό στάδιο, είναι οι καλύτερες.

«H κατάσταση για το 2009 σε ό,τι αφορά στους αναβάτες δεν έχει ξεκαθαρίσει και αισθανόμαστε ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα, μετά από μόλις τρεις αγώνες να εστιάσουμε στην επόμενη χρονιά. Ο Λόρις έχει συμβόλαιο για το 2009 το οποίο βασίζεται σε κριτήρια με βάση την απόδοση και αν αυτά τα κριτήρια ικανοποιηθούν, τότε αυτομάτως ανανεώνεται το συμβόλαιο με τη Suzuki όπως και να χει. Αν δεν ικανοποιηθούν αυτά τα κριτήρια τότε είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου αυτός θέλει την καριέρα του. Ωστόσο, είναι τόσο εξαιρετική η σχέση μας μέχρι τώρα που σε αυτήν την περίοδο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του και πιστεύω ότι και αυτός είναι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα», δήλωσε ο team-manager της Rizla Suzuki, Paul Denning.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Capirex, Carlo Pernat τόνισε: «Ο σκοπός του είναι να συνεχίσει και του χρόνου να αγωνίζεται με την Suzuki. Η αίσθηση που έχει με την ομάδα και τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή, παρ' ότι η μοτοσυκλέτα είναι νέα. Νομίζω ότι στόχος είναι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και ίσως μετά το Mugello ή το Assen να μπορέσουμε να πούμε κάτι παραπάνω».

Tου χρόνου, εφόσον όλα πάνε καλά, ο Capirossi θα συμπληρώσει 20 χρόνια στα motoGP...

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜotoGP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

« Προηγούμενο άρθρο

Το D-air στο Isle of Man

Χορηγοί