• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜotoGP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Στην πίστα των Σερρών ο Διευθύνων Σύμβουλος της DORNA!
Νέα 25/04/2008 - 00:00
Στην πίστα των Σερρών βρέθηκε την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Απριλίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της DORNA, o κ. Javier Alonso, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερραίων κ. Γιάννη Βλάχο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Αυτοκινητοδρομίου κ. Τάκη Σωτηριάδη (βλ. σχετικές φωτογραφίες).

Στη συνάντηση αυτή αναλύθηκαν οι προοπτικές της φιλοξενίας στην πίστα των Σερρών αγώνων ΜotoGP, αφού όπως είναι γνωστό η DORNA είναι η εταιρία που έχει τα δικαιώματα και την ευθύνη της διοργάνωσης του ΜotoGP Παγκοσμίως. Βέβαια το site μας βρέθηκε κατ’ αποκλειστικότητα στις σοβαρές αυτές συζητήσεις με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Διατσίδη και μπορεί να μεταφέρει το κλίμα που επικράτησε.

Αρχικά πρέπει να πούμε ότι το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές. Η DORNA βλέπει με πολύ θετικό τρόπο την περίπτωση του Ελληνικού ΜotoGP, που τοποθετείται χρονικά στο 2011. Ο Δήμαρχος και οι άνθρωποι του Αυτοκινητοδρομίου από την άλλη είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα που χρειάζεται για να υλοποιηθούν οι σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις που χρειάζεται η πίστα για να αποκτήσει τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Στα χέρια λοιπόν των Σερραίων η υπόθεση, καθώς προς το παρών έχουν το προβάδισμα σε σχέση με την Πάτρα που έχει εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον για την πίστα που σε λίγο ξεκινάει εκεί. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεώτερο και πιο αναλυτικά η υπόθεση Ελληνικό ΜotoGP στο περιοδικό motoGP world. Ο κ. Alonso εξηγεί τον τρόπο της υλοποίησης του μεγάλου ονείρου

Ο κ. Alonso εξηγεί τον τρόπο της υλοποίησης του μεγάλου ονείρου

Επόμενο άρθρο »

Ενεργό ρόλο στη Suzuki θέλει ο Schwantz

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi - Rizla Suzuki: Mαζί και το 2009;

Χορηγοί