• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενεργό ρόλο στη Suzuki θέλει ο Schwantz
O Kevin Schwantz θέλει να επιστρέψει στα motoGP δουλεύοντας για τα την ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του, την Suzuki.
Νέα 26/04/2008 - 00:00
  • Ένας τυχερός του motoGP club, δωρεάν στο KSSS!

    O Kevin Schwantz θέλει να επιστρέψει στα motoGP δουλεύοντας για τα την ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του, την Suzuki.

    Ο 43χρονος αναβάτης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 500cc το 1993, θέλει να αναλάβει ενεργό ρόλο είτε στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki είτε σε μια «δορυφορική» ομάδα, στηρίζοντας τον συμπατριώτη του και πολλά υποσχόμενο, Ben Spies.

    «Όλοι γνωρίζουν ότι η καρδιά μου βρίσκεται στα motoGP. Εκεί πέρασα τo μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας μου και εκεί είναι οι περισσότεροι θαυμαστές μου. Θα ήθελα να επιστρέψω και να βοηθήσω την Suzuki από την πλευρά του manager, είτε διευθύνοντας μια ομάδα με μια μοτοσυκλέτα και τον Ben Spies, είτε στην εργοστασιακή τους ομάδα», είπε ο Αμερικανός ο οποίος αυτόν τον καιρό ασχολείται με το Red Bull AMA U.S. Rookies Cup προσπαθώντας να βρει τα επόμενα μεγάλα ταλέντα.

    Ο Schwantz πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Βen Spies ο οποίος έχει στεφθεί δύο φορές Πρωταθλητής στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Superbikes. Οι φήμες θέλουν τον 23χρονο αναβάτη να μετακομίζει του χρόνου στα MotoGP αγωνιζόμενος με την Suzuki. Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμάσει την GSV-R 800 στην Ιντιανάπολη τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ θα πάρει μέρος στον αγώνα της Laguna Seca και πιθανότητα της Ιντιανάπολης.

    «Ότι κι αν έχουν στο μυαλό τους οι Ιάπωνες, εγώ είμαι πρόθυμος να δουλέψω μαζί τους», είπε ο Schwantz και πρόσθεσε: «Ελπίζω να γνώριζα περισσότερα για το θέμα, αλλά από την στιγμή που διατηρώ μια σχέση με την Suzuki περιμένω μια πρόσκληση την τελευταία στιγμή, εκεί γύρω στον Οκτώβριο. Για εμένα, ο Ben να τρέχει στα GP και εγώ να διευθύνω την Suzuki θα είναι καλό πράγμα».

    Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Kevin Schwantz έχει και το περίφημο Kevin Schwantz Suzuki School, το οποίο για ένα διήμερο θα βρεθεί στη χώρα μας.

    Συγκεκριμένα, 17 και 18 Ιουνίου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993 θα βρεθεί μαζί με συνεργάτες του στην πίστα των Σερρών για να παραδώσει «ιδιαίτερα» μαθήματα γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης σε 26 τυχερούς.

    Επόμενο άρθρο »

    Lorenzo: «Σε τέλεια κατάσταση στην Κίνα»

    « Προηγούμενο άρθρο

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜotoGP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Χορηγοί