• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η GAS γιορτάζει 15 χρόνια επιτυχιών!
15 χρόνια συνεργασίας με την Honda
Νέα 18/06/2013 - 15:21

Στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την Φλωρεντία, θα διεξαχθεί η εκδήλωση Pitti Uomo, αποκλειστικά αφιερωμένη φέτος στον κόσμο της μηχανοκίνησης των δυο τροχών, με την GAS να μην χάνει αυτή την ευκαιρία για να πανηγυρίσει τα 15 χρόνια συνεργασίας της με τον κορυφαίο κατασκευαστή μοτοσυκλετών του κόσμου, την Honda! 15 χρόνια επιτυχιών με νίκες αλλά και πτώσεις, με πάθος, αποφασιστικότητα και θέληση για νίκη, αξίες που οι δυο εταιρείες και οι αναβάτες της ομάδας μοιράζονται από κοινού.

 

Σε ειδικό χώρο της GAS στο σόου της Φλωρεντίας, θα υπάρχουν φωτογραφίες, αναμνηστικά, η φόρμα του Valentino Rossi με την οποία κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2002, αλλά και η μοτοσυκλέτα με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι ο Dani Pedrosa και πολλά άλλα! "Όταν άκουσα ότι οι διοργανωτές της Pitti αποφάσισαν να αφιερώσουν το επόμενο σόου στον κόσμο της μηχανοκίνησης δυο τροχών, σκέφτηκα ότι λίγες εταιρείες μπορούν να μεταδώσουν το πάθος για το άθλημα, όπως η GAS", δήλωσε ο Πρόεδρος και ιδρυτής της GAS, Claudio Grotto.

 

Honda και η GAS συνδέονται μέσω της υψηλής ποιότητας και της μεγάλης καινοτομίας των προϊόντων τους, με τη σύμπνοια που μας ενώνει να αποτελεί παράλληλα την πηγή της μεγάλης ικανοποίησης και υπερηφάνειας που νιώθουμε. Οι Mick Doohan, Alex Criville, Valentino Rossi, Nicky Hayden, Casey Stoner και οι σημερινοί Dani Pedrosa και Marc Marquez είναι Πρωταθλητές μέσα κι έξω από τις πίστες, άνθρωποι που παλεύουν κάθε ημέρα για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Πρόκειται για πρόσωπα αντιπροσωπευτικά των αξιών και του τρόπου ζωής της GAS και μια συνεχή πηγή έμπνευσης για εμένα και την εταιρεία μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Briviο: Θέλαμε περισσότερο χρόνο

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η Ducati πρέπει να βελτιώσει τα πάντα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα