• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Briviο: Θέλαμε περισσότερο χρόνο
Εξηγεί για την καθυστέρηση ενός χρόνου
Νέα 18/06/2013 - 16:47

Χτες, Δευτέρα, η Suzuki έκανε γνωστό ότι θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2015, παρά το ότι οι περισσότεροι περιμέναμε να τη δούμε στα paddock από του χρόνου. Τους λόγους που αποφάσισε ο γιαπωνέζος κατασκευαστής να καθυστερήσει κατά ένα χρόνο την επιστροφή του, εξηγεί ο Davide Brivio, ο νέος Team Manager της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki.

 

Suzuki ήθελε περισσότερο χρόνο για εξέλιξη", αποκάλυψε ο Brivio στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. "Έρχονται νέοι κανονισμοί, όπως νέα ηλεκτρονικά και περιορισμός στη κατανάλωση καυσίμου. Το να μπεις στο Πρωτάθλημα και να κοντράρεις τους δυο κυρίαρχους κατασκευαστές αυτή τη στιγμή, δεν είναι εύκολο πράγμα".

 

"Θέλουμε να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό, έτσι ένας επιπλέον χρόνος θα είναι χρήσιμος για να στήσουμε τη μοτοσυκλέτα. Θα καθυστερήσουμε ένα χρόνο, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ, πάρα πολύ σημαντικό ότι η Suzuki επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στο MotoGP". Στη συνέχεια ο Brivio αποκάλυψε ότι η Suzuki χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική της Mitsubishi και ο επιπλέον χρόνος αναμονής θα δώσει την ευκαιρία στο εργοστάσιο να δουλέψει με την αντίστοιχη της Magneti Marelli.

 

"Χρησιμοποιούμε ηλεκτρονική της Mitsubishi, που είναι ιστορικός συνεργάτης της Suzuki", πρόσθεσε ο Brivio και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Πλέον, λόγω των κανονισμών, θα αλλάξουμε σε Magneti Marelli με τον εξοπλισμό να έχει μόλις φτάσει στο ηλεκτρονικό μας τμήμα, το οποίο τα μελετά και προσπαθεί να τον κατανοήσει. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να έχουμε το hardware της Magneti Marelli στη μοτοσυκλέτα και να κάνουμε μερικούς γύρους. Τέλος, ελπίζουμε όλο το 2014 να είμαστε σε θέση να εξελίξουμε αυτή τη τεχνολογία".

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Η GAS γιορτάζει 15 χρόνια επιτυχιών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα